7

Анонимен

преди 7 години

Ще вземат и заплатата на бензинджиите. Големи тарикати. Айде, 40 ст. печалба, няма да са 50 ст., че Марешки иде.

6

Овца

преди 7 години

Не само при горивата алчната и лакома политическа клика и държавата, ограбват българите с измислен акциз и ДДС!Лакомията им няма граници и дерат по 100 кожи от нас.

5

Анонимен

преди 7 години

Т.е човека на колонката, който ми зарежда, мие ми прозорците пречи на бензина да поевтинее? ок той взима 10ст на литър, а другите 2 лв кой ги прибира ?

4

Анонимен

преди 7 години

Бензинът ще поевтинее когато изчезнат комунистите с една дума никога. В Америка е 35 ст. а тука ни крадат нагло и гнусно.

3

iwan

преди 7 години

Те са си с между 10 и 35 стотинки по-евтини и сега. Само че извън София. София А95-2.10лв, Марешки Свищов А95-1.80лв. Откакто Варненеца се появи, бензинът в София е драматично по-скъп от цялата останала държава. По всички икономически правила щом има голямо търсене и предлагане (София), трябва да има КОНКУРЕНЦИЯ....а нашите просто си се разбират все-още и държат най-високи цени в България!!Няма КЗК, няма Държава.Все по драматично е положението на тази територия за съжаление.

2

а

преди 7 години

Само глупости братче, вярно е че ако се отпимизира производството може да падне цената, което ок. Според мен проблема е друг. Навсякъде е пълно с големи и лъскави бензиностанции, които струват пари и това трябва да се избива от някъде. Има и по-малки вериги, където тоалетната е една идея по-захабена, и не толкова лъскава, но кафето ти е 70 стотинки до левче и малко, а не 2лв, горивата са същите и са 15тина стотинки и повече надолу.Печалба си имат,данъци си плащат,аз отивам да зарежда не на лукс.

1

Олигопол

преди 7 години

*** имаме!!!