143

Екзистенциална темпо

преди 7 години

Радев де факто и де юре,не става и за *** на буре.

142

Анонимен

преди 7 години

Savsem sakonni i normalno sdelka rosen. Oiko ne e ok

141

Анонимен

преди 7 години

plevneliev ti si sram za nas i nai loshoto ne si ruski *blizect

140

Анонимен

преди 7 години

Мари, Мари, той е наясно, но дали вие сте наясно е спорно.

139

Мари

преди 7 години

Тоя има ли представа изобщо за какво стана въпрос или само повтаря написаните чу опорни точки.Боже.....,какъв президент избрахме. Нека си ходи с каката по опери и да си празнува Коледа и Нова година - "Конституцията му дава тези правомощия

138

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев спази традицията да се проявява като безгръбначен и слуга на чужди интереси... Поне е последователен в нещо, да си ходи по-скоро, че не ни се слуще поредно мазно и демагогско новогодишно обръщение.

137

Анонимен

преди 7 години

По целият свят законите се прилагат, а в България се "тълкуват". Естествено мафията има изгода законите, включително и конституцията да се "тълкуват", защото счита, че народа е ***. Всеки, който "тълкува" закони е или *** или престъпник, а ако е юрист следва да си скъса дипломата, а официално до живот да се лиши от права на правоспособен юрист.Аман от тълкуватели, закони за определен човек, "на парче" и т.н.

136

да отстояваш на инат

преди 7 години

Кой как прочита Конституцията и я тълкува, е въпрос на политическа позиция, а не на принципност при нашите президенти

135

Анонимен

преди 7 години

Борисов подаде оставка на правителството, без да има причина за това, в крайно неподходящ момент. Със сметката, че при нови парламентарни избори, ще получи мнозинство и още 4 години ще е с пълна власт. Президента щеше да го преглътне и изолира, до колкото може.Плевнелиев отказва да си изпълни конституционните задължения. Един месец тупа топката, а за следващия месец казва да става каквото ще. Е това са фактите. Срещу думите за стабилност и отговорност на ГЕРБ лидерите.

134

радев - тъпанар

преди 7 години

Избрахме си поредния *** ***. После ГЕРБ това ГЕРБ онова. Всички са в един кюп. Кво ни правят на маймуни. През 20 дни ново правителство. да си го излъчи сега, Плевнелиев да разпише и да почват да работят - да ги видим колко са кадърни. гадни и смръдливи комунисти. Да, ама Не!

133

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До socialen- Правилно-московските инструкции трябва да се спазват... Пък и Йотова предупреди парашутистчето,че при най-малка....

132

сатана

преди 7 години

има си конституция а не торба с желания

131

socialen

преди 7 години

Плюнчо нали е много принципен и познава уж Конституцията - да си назначи до 20.01.2017 правителство, което генерал Радев ще уволни с най-голямо удоволствие на 21.01.2017.

130

socialen

преди 7 години

Малобройният, електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии не познава законите нито знае какво е конституция и иска тва, с което неграмотният Борисов го забаламоса.

129

Анонимен

преди 7 години

Я, чехлю взе отношение! Аз мислех, че е забегнал.

128

анонимен

преди 7 години

хаиде боико събираи си кокошките

127

Кукловодът

преди 7 години

Радев е прав . На Плевнята му беше лесно когато назнааваше правитлества който имаха една цел да манипулират избори . Е нека сега да го видим колко е добър да създаде правителство което да работи ефективно дори и 20 дни ? Дали някой ще го уважи изобшо или всички ще му се изсмеят в лицето ? Хайде нали РБ и ГЕРБ са отговорни , ами нека Плевньо да си предложи този състав да Бъде и служебен . Нали се сещате какво ще стане след 22.01 ?

126

до баи хои

преди 7 години

не ти остава много

125

До герберски тролове

преди 7 години

Цачева - член на БКППлевенлиев - член на БКПББ - член на БКПИ да се пенявите по форумите, уважаеми другари демократи, от вас по-големи комунисти няма. 28 години не слязохте от власт. На новите избори нито Марешки, който ще ви е бъдещата патерица, нито ДПС - с което управлявахте, нито нова десница на старите крадци няма да ви помогне.Пийте по една студена водица, че доста дела ви чакат и ревизия на управлението Ви.

124

Законът, законът

преди 7 години

Байновци Гербери, проблемът е Конституционен. Има закон и той трябва да се спазва, а не който както му хрумне, така да го тълкува. Но тъй като всички Гербери ревето гороломно да се наруши Конституцията, означава само едно, че сте противоКонституционна партия и трябва да бъде забранена, а не значките на умрелите Комунисти, дето с микроскоп неможеш да ги намериш.