34

Анонимен

преди 7 години

западът ще бъде бит на всички фронтове.такава е логиката на историята .който вади нож от нож умира.светът изостава в развитието си със хиляди години заради 'интересите ' на западните крадци и на това ще бъде сложен край.всичко западно е обречено на разпад защото единственната му чцел е грабежът.светът лека полека се осъзнава и краят за запада ще бъде страшен

33

Анонимен

преди 7 години

Най интересен ще е ОТГОВОРЪТ !

32

zitko

преди 7 години

От тази ислямизация май най-пострадали са мюсюлманите. Местното население е избивано и малтретирано от всички ислямисти или "освободители" . Поредния кръстоносен поход води до намаляване на държавното мислене в Ирак и Сирия и Либия. Просто няма местни хора които да знаят как да организират държава (администрация ) . Защото ги избиха (демократите-кръстоносци ). Сега има групи и групички които вилнеят. Трудно ще се получи обединение без диктатур на място.

31

един

преди 7 години

Атентаторът не "рецитираше корана", а ясно и конкретно извика своето основание: намесата на Русия във войната в Сирия и избиването на цивилно население. Това е. А вие си го тълкувайте както щете.

30

дедо Мано

преди 7 години

Руския посланник бе убит от ислямска амеба. Зад въпросната амеба стоят Саудитска Арабия, Катар и останалите "салафитски" религиозно ориентирани монархии. А кой подържа тези монархии? Кой ги крепи толкова години? Отговорът е САЩ и "глобо-фашизма". Ето ви и отговорът. А че последствия ще има за всички замесени бъдете сигурни. Чаршафите ще ги избият, ФАЩ ще си платят със загубата на доминацията на петро - доларът а глобофашистите ще бъдат пометени по един или друг начин. И свтът ще стане по добър!

29

Анонимен

преди 7 години

"Ако бе стояла встрани", Россия няма да чака, да я нападнат отново както Хитлер! Убеден съм, че ще има жестоко отмъщение за поръчителите! Но никой няма да разбере, само някоя камиларска държава!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27В интервю, Жироновски критикува въоръжената охраната на Карлов която е "останала в посолството да пие кафе когато то е излязал навън, за да участвува в обществено мероприятие".

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13От къде го знаете всички? Дай доказателства.

26

Анонимен

преди 7 години

"Защо бе убит руският посланик в Турция?"Нарочно! Абсолютно нарочно. Погледнете предишните изяви на посланика. С колко човека охрана ходи. Допълнително колко турски полицаи го пазят. В случая нямаше нито един човек охрана. Атентатора си размахваше пистолета и рецитираше Корана повече от минута. Или е постановка, или са жертвали посланика нарочно.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия, не се беше намесила в Сирия, единствения ефект, щеше да е Ислямска държава на цялата и територия, и етническо прочистване, масови кланета на огромни групи хора.

24

Скарлет

преди 7 години

Убийството на посланик - фактически оэначава война!!! Апропо, така эапочна и Първата световна война!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Намесата на Русия в Сирия??? САЩ като се месят навсякъде по света, значи всеки ден трябва да убиват американски посланици по логиката на статията. Руско-турските отношения не харесват на някого. кой е той? ЕС? Да, но на ЕС не им сиска да стрелят по посланици. Катар, Сауд. Арабия? Да, но те действат само по нареждане зад океана. По пътя на изключването остават само демократичните щати, чийто долар е застрашен, след като Ердоган предложи разплащане в национални валути...

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен21Нещата, които пишеш са абсолютно несъстоятелни, неверни и не почиват на фактите. "Щъркелът" (Мохамед ал буасири) вече не ни е съвременик и едва ли може да му бъде приписано покушението, арабската пролет е автентично възникнало движение на съпротива срещу многогодишната тирания на диктатори в северна Африка и близкия изток, вкл. АсадИзвращаването на това движение е почти закономерно развитие, като се имат предвид подобни събития още от френската революция и т.н. край с образоване

21

Анонимен

преди 7 години

Защо САЩ се занимава толкова с Асад и не чак толкова с ИД.

20

Анонимен

преди 7 години

Ако Кенеди не беше станал президент може би нещата щяха да бъдат по-различни. Сега май отново откриваме топлата вода. Ако АЩ не се бяха намисили първи във Сирия нещата може би щяха да са по-различни. Русия е следствието, а не причината.

19

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, вариантите за причините са много, единствено верният, атентаторът го отнесе в гроба. Насилието е неразделна част от развитието на хората, понякога причините се потулват във времето... Но щъркелът, който донесе арабската пролет, художникът на цветните революции все още е наш съвременник. Няма как да не му пишем и това убийство, спорно е дали сме прави, но няма да търсим пеперудата в Австралия, която разтворила криле и всичко тръгнало на опъки.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анониментака ли?А защо поръчителя да не е Ердоган с цел да увеличи натиска върху САЩ да му предадат накакъв си свещенник, когото той смята за враг.Доказателство - застреляния, а не разпитан атентатор/полицай със пропуск и оръжие настанен зад гърба на посланика

17

Анонимен

преди 7 години

арло е нямал избор а ЕС има избор но въпреки всичко сякаш искат някой да ги jesuira.

16

Анонимен

преди 7 години

Заради Руско-турската война 1877-1878 година. Няма друга причина.

15

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя Карлов бе, ако баба Меркел беше в затвора а Орбан да е шеф на ЕС сега нямаше да има терористи в ЕС. Грешките на политиците ги плащат други какво не ви е ясно.