25

РОССИЯ

преди 7 години

браво като негова сърпруга му е верна---- или го прави от страх

24

ХАХАХАХА

преди 7 години

НА ТАЗИ КОЙ И Е КАЗЪЛ ЧЕ СТАВА ЗА ПРЕМИЕР СМЯХ В ЗАЛАТА -НА ТАКИВА ИМ ДАЙ ВЛАСТ И ИМ ГЛЕДАЙ СЕИРА - АМИ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИМА НУЖДА ЗА ЧИСТАЧКИ ДОГОДИНА АКО СТАВАШШШ...

23

Анонимен

преди 7 години

Ще стане като с кака Цецка - криха я, криха я, и - накрая вкупом се О-С-Р-А-Х-А

22

Нас

преди 7 години

Служебенпремиер. Ренета Инджова !

21

Анонимен

преди 7 години

Камък ми падна от сърцето, само това оставаше, тази българомразка - премиер

20

Анонимен

преди 7 години

До 18Не е Зеленогорски, а един експерт с писклив гласец, който изплува преди време, когато един свидетел(обвиняем) се застреля в Перник, с белезници на ръцете и в присъствието на половината ръководство на МВР.... Та, тогава този мазньо беше ръководител на някаква комисия, която каза, че бития бит... Ченге с една дума!

19

Аз

преди 7 години

Тази не я пускат през портата на двора, а тя иска матрак Дормео на спалнята.

18

Анонимен

преди 7 години

БЪЧВАРОВА СПОКО! ТО И ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА.Така, че смело напред - при Борисов!

17

Анонимен

преди 7 години

Този в ляво е мургавелекът Московски.

16

Анонимен

преди 7 години

Поздравления на екипа за заглавната снимка,не мога да и се нагледам,на преден план безумно-страхливия поглед на пишман-премиерката,забружена, разрошена,все едно ей сегинка ще и връчат орден "Герой на социалистическия труд" и ще подкара 12 стана.От дясно мъжът/прилича ми на Н.Зеленогорски,но не смея да твърдя))/я наблюдава с ... много показателен поглед, в него са събрани и отвращение и подигравка!Лелче, мен ако ме погледнат така ще умра от срам,няма да се бутам за премиер, засрами се, нещастнице

15

Шопо

преди 7 години

Боли ме самолетоносача ,че оставаш...

14

Анонимен

преди 7 години

Лелче, не ставаш! Скрий се някъде, никой не го интересува къде оставаш, ти не си фактор.

13

Анонимен

преди 7 години

Че той някой сетил ли се е за теб да те прави премиер??? МНОГО СЕ НАДЦЕНЯВАШ!

12

протестиращ

преди 7 години

дРУЖЕ Анонимен 12.Пеговорите току що преключиха и Цв дългоноско обяви че немогат да съставят правителство и тованедоразумение нито МВР и камо ли премиер да ходи на борсата.Що става реч за преобразуване правоотношенията съобразно статута им преди да влезе ЗИДЗМВР ЦР първи се облажиха от административните служби.К айто имаше нужния стаж се пенсионира взе си 20-те заплатки и отново се преназначиха като ДС по ЗДС в МВР.Д ругите да се спасяват кой както може.

11

Дедо Гого

преди 7 години

Халал да сте му и ти и Цачева ! Все за него ! И онази третата .

10

Анонимен

преди 7 години

Моля Бъчварова да коментира една новина от вчерашен ежеднивник: За 180 незаети места в НС Полиция София са се явили по-малко от 80 кандидати.Същото положение както и в армиата! А поне 1/3 от явяващите се на подобни конкурси са тотално неграмотни,луди,ненормални и не стават даже и за продвачи на семки!Кой *** како Румяно ни докара до туй дередже!Ми много ясно-подобни професионалисти на тебе,бай Тиквун,Цецо Ушото,Ненчев Земеделеца и куп други некъдърници!

9

ЧОВЕК

преди 7 години

ТЯ ТАЗИ СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕ ДА РЪКОВОДИ...

8

Така е

преди 7 години

До Анонимен 6 Прав си. Тя е назначена за говоритеп на МВР, а не за министър. Който и да вземе властта , никога по-вече жени в управлението на Бългория.Бойко се изложи с тези кифли.

7

Така е

преди 7 години

Тази ака имаше поне малка чувства за самооценка , нямаше да се съгласи да бъде министър на МВР. Същото зависи и за Цачева. Да си направеш самооценка е изкусттво.Но това го могат само честните хора.

6

Анонимен

преди 7 години

На некадърния не му остава друго, освен да е верен до умопомрачение.