30

Ген полк Гадорян

преди 7 години

ПСВ започва с убийството на ерцхерцога в Сараево. Все се чудя какво ли ще подпали ТСВ?! Кого ли ще бастисат и ще гръмне бурето с барут.

29

Анонимен

преди 7 години

До МиткоВярвам, че го мислиш и това е големият проблем! Такива като теб се приемат много сериозно, когато тръгнат да поучават нас! Вярно ние пишем с правописни грешки и не си ги откриваме, като вас, но ние помним, че в Сирия, а не само там имаше законно правителство и стандарт на живот не постижим за днешния българин... Всичко това, го няма, а вие си вярвайте в каквото искате!

28

бабантатитрънкина

преди 7 години

До Миткоти си глупаво мислещ или си в средата на кавала, путин си гарантира сигурност и не избива хора а избива такива дето цепнаха главата на твоя приятел жандармерист от харманли и по скоро ти нямаш право на глас

27

Митко

преди 7 години

Отговор на тези, които са против моето мнение: имате право на мнение и го приемам, но мисля, че Вашия Путин върши терор в Украйна и Сирия и с негови заповеди са убити хиляди невинни жертви и на практика няма разлика между това, което върши той и ИД. Използването на вето в ОНН от Русия срещу свободата на сирийския народ е престъпление, сирийския народ не е ислямска държава, нито пък са "терористи", Ако искате да разкрия, дали съм ляв или десен, Отговарям с големи букви ДЕСЕНО МИСЛЕЩ.

26

Анонимен

преди 7 години

Те са много, той е един.Вместо да го хванат и да каже кой е поръчителят, са го убили.Айде, да се беше самоубил - ОК. Ама те са го убили.

25

Човек

преди 7 години

Отдавна призовавам тези с чаршафите на главите да изпитат силата на водордното оръже, да видим тогава дали аллах ( едно чучало не заслужава главна буква) е толкова силен и могъщ. Путин трябваше да употреби отдавна срещу тях примерно Топол-М дали наистина са толкова добри колкото ги описват, дали вършат работа. все пак трябва да се провери на практика върху главите им, не може само теория да е :).

24

Анонимен

преди 7 години

Обаче снимките са като от холивудски филм.

23

Анонимен

преди 7 години

Митенце,Забрави за Асад! Захвани се с нещо което ти е по силите... Например, вапцай някой омразен паметник...

22

Анонимен

преди 7 години

Митко, разумното ти предложение повтаря дума по дума това, за което Путин призовава народите и правителствата от години - "Да обединим усилията си в борбата срещу терора".

21

Анонимен

преди 7 години

До 19Достатъчно ясен бяхте... Днешният бърдак е плод на хора които възпитаха такива като вас!

20

Анонимен

преди 7 години

До МиткоНе е лошо да подскажете до къде стига свободата на мислите ви!!!

19

Митко

преди 7 години

Съжалявам за неволна грешака, всъщност отпадна ми буквата "и" от думата, всъщност да се чете "криеиейки се".

18

Анонимен

преди 7 години

дюнерджия-командос ха ха ха хааааа...дюнерджиите са само атентатори-терористи

17

Анонимен

преди 7 години

Терористът между другото има доста респектиращ вид - зализана прическа, добре облечен, избръснат и джентълмен - след като си е изпълнил мисията е пуснал останалите да излязат, по принцип съм против тероризма но към този някак изпитвам симпатия

16

Митко

преди 7 години

Моето мнение е, че терора е насочен срещу всички свободно мислещи и културни хора в света от всички религии, цели разделянето на хора на етнически и религиозен принцип и намира почва сред младите хора в целя свят и ги нахъсва едни срещу други и да цари хаус и ужас в света. Допълнително има велики сили, кои вършат терор, криейки се зад подслание - "борба срещу терора".Затова предлагам обединение на разумните и интелегентни хора от всички религии срещу терора на ИД, Израел и режима на ал асад.

15

До Ники

преди 7 години

Готви се четвъртата световна война!!! Слагай каската и бързо се скривай в бунара на дедо ти! Вземи си и вълнени чорапи, че долу е студено и влажно

14

Striker

преди 7 години

Каквото повикало...Един терорист е убит от друг терорист, който други терористи после са застреляли.

13

Анонимен

преди 7 години

до 12Сами се излъгаха, тръгнаха с Обама!!! А като тръгнеш след бръмбар, ясно къде ще стигнеш!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Путин жестоко излъга кюрдите и сега си плаща за това.

11

Щирлиц

преди 7 години

И този удобно убит...