22

Анонимен

преди 7 години

и какво точно пишело в корана ? намериш ли пари,върни ги.ще ти платят шоф. курс - категория "каране на ТИР",и след това почвай да газиш! .........много праведна религия,ей !

21

Партиен член

преди 7 години

Тоя връща парите през 2 - 3 месеца.

20

Анонимен

преди 7 години

Аман от пи-ар. От къде ги измисляте тези глупости, и мислите ли, че някой ви вярва?А хората, сгазени от камиона какво ли им е мнението по въпроса?Ах, извинете, те нямат мнение, защото са леко попрегазени от някой мигрант с добро сърце.

19

Анонимен

преди 7 години

Добре и кво?Това е някаква игра май,театър.Дават им погрешка повече пари или им ги подхвърлят ония ги "намират случайно" винаги случайно и разбира се отиват да ги върнат на възрастната бабка.Винаги е възрастна бабка,вдовица или сираче.Парите естествено са за животоспасяваща операция.И винаги добрият е някакъв афро-арабин или ром.Преди беше турчин.Сега смениха със сириец.След тва с афганистанец или мароканец?50 кинта на бас,че ще е талибан ,честен и връщащ загубени пари.

18

да

преди 7 години

толкова плоско скалъпено, че чак отвращава.. та дори се позовал на Корана, където пише какво да правиш като намериш пари в гардероб.. значи за това били всички грабежи, които извършват бежанците - да има какво после да връщат, че да намажат скъп шофьорски курс.. за мотоциклет :)))))

17

Ъ?

преди 7 години

Направо се разплаках.... ало медиите и вашите политически цензури.... няма да ги заобичаме...нито бежанците, нито нашите мили родни индийци

16

Анонимен

преди 7 години

браво, днес! отново уцелихте шестицата с тази новина. поклон и много сполука, дано намерите 50к евро някъде и вие, всичките, но се съмнявам.

15

Коментатор

преди 7 години

Какво пише в Корана за имущество и пари на неверници?

14

Наблюдател

преди 7 години

Сирийски, де. Ама те са под 20% от прииждащите..То проблема не са те, а паплачта най-вече от Афганистан и Пакистан.

13

Анонимен

преди 7 години

Чудо,на чудесата!

12

Анонимен

преди 7 години

Боже ще се разплача . Много добри тези бежанци .Иначе да прегазат 10 тина човека това е недоразумение или нещо такова . Долнопробна пропаганда .

11

Анонимен

преди 7 години

Най- тревожното е, че този човек вместо да се запознае със законите, тръгнал да чете Корана, да пита имама.В крайна сметка при получаване на гражданство тия хора си остават фундаменталисти, изолирани от цивилизацията.

10

ПГ

преди 7 години

Нещо ми звучи като пълни глупости това.. да изгладим лошият имидж... аи след атентата с камиона от преди час... е, няма как да стане, сори майна..;)

9

Анонимен

преди 7 години

Това беше новина преди 6 мецеца, бре!

8

мечо пух

преди 7 години

тази новина я четох през март месец 2016 . дайте нещо ново .

7

Анонимен

преди 7 години

Знаем,знаем- този или е християнин,или е помислил чековите книжки за миналогодишни театрални билетчета.

6

ами

преди 7 години

Боже колко са добри тия бежанци...................

5

Анонимен

преди 7 години

демек искат да ви внушат не само че бежанците са добри и честни, но и получават правилни напътствия от корана.Ха - ха , знаем какви напътствия получават от тамИ какъв е този бежанец, дошъл с лодка, който има квартира, чак започнал да купува мебели. Бежанците живеят на издръжка и изхранване в училища и обществени сгради...

4

Анонимен

преди 7 години

хаххааххахахахххааа

3

хъ

преди 7 години

аре стига с тези приказки, да ни замотватеВсеки почтен човек би постъпил така, ако намери чужди неща. Пък и си е за шубе, щото не се знае дали не е постановка. Обаче ей това мен ме срути:"отворил Корана, за да потърси отговор на дилемата си. След тези консултации той стигнал до извода, че религията му не му позволявала да държи чужди пари у себе си." и сега съм в размисъл