15

марги

преди 7 години

До ПАЗАРДЖИКНе е лошо да се научиш да пишеш.

14

АМАн от Терористи

преди 7 години

Масовите убиици разчитат освен на черните канцерогенни снимки и на холограмни скенери маскирани като 'бандероли" скенерите обезпечават точно позициониране н а жертвите и повреждане на биосферната им охрана.Холограмните оръжия за масово поразяване се разпространяват от доказано престъпни министерства и ведомства чрез НАГЪЛ РАЗОРЯВАЩ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕКЕТ..

13

JJIvanov Geolog

преди 7 години

Това е нагла черно пред чумна терористична диверсия..Черни масови убиици прокарват ударно през доказано престъпни министерства и ведомства внедряване на оръжия зa масово повреждане вкл на цялата планета.Картинките подават инструкции на нано и подпико врагове как д а убиват хора и животни вкл диви и домашни.В Доклад до WHO е посочен силен канцерогенен ефект от вмъкване на канцерогенези в милиони жертви. НУжна е пълна забрана за производство и тотална конфискация на произведените.

12

Анонимен

преди 7 години

Българите сме опортионисти, самоо някой да ни каже,, Не прави така!" и естествено, ще бъде направено по забранения начин.

11

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

защо пак лъжете от 15 год в българия пушенето започва от 10.11.12 год.на 15 г вче е пушач.всичко зависи от средата къде расте.българия като нация няма да съществува.корупцията е голяма проституцията най голямата в света не останаха свестни момичета зажене.за раждат .няма и защо да раждат като няма бъдище

10

Анонимен

преди 7 години

Целта им беше да заместят информацията с количество на отрова! Нищо друго!

9

Опа

преди 7 години

Тютюна е вреден,ок.аз пуша,защо като е вреден не спрете да го садите и супсидирате със нашите данъци?защо на алкохола не започнете да слагате картинки за цироза,защо не слагате и на креНВришите и прочее продукти снимки как разрушават здравето?защо майка ви д............А?

8

annybody

преди 7 години

Значи панацеята била в антирекламата? Ами че то било много просто - фокус-мокус, и си пушиш на воля и с отвращение! Дори не ги виждам вашите картинки, а ако изобщо им обърна секундно внимание, веднага се сещам за клипчетата на Гери-Никол - е, кое е по-страшно, картинките или яката дупара?

7

Анонимен

преди 7 години

Нека отрано свикват децата с картинките.

6

Shark

преди 7 години

Сега схванахте ли колко сте прости. Какво си въобразявахте с тези картинки!!!

5

Анонимен

преди 7 години

"На първо място при населението над 15 год. " поради острата липса на население под 15.

4

ПО КАТОЛИЦИ И ОТ ПАП

преди 7 години

Защо ВИНАГИ СЕ ПРАВИМ НА ПО КАТОЛИЦИ И ОТ ПАПАТА. Навсякъде в Европа се пуши ЗДРАВО. А в люлката на Европа в Брюксел се пуши ДАЖЕ И В БОЛНИЦИТЕ.СЪЩО ТАКА МНОГОО СЕ ПУШИ И В АВСТРИЯ.А и там сигурно има хора които са против пушенето, НО НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ПО КАТОЛИЦИ И ОТ ПАПАТА.Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ В САЩ ДА ПРОДАВАТ СЪЩИТЕ КУТИИ С ЦИГАРИ. МАААААЛЕ КАКВИ ПАРИ ЩЕ ИЗКАРАТ ОТ СЪДЕБНИ ДЕЛА СРЕЩУ ГАДНИТЕ КУТИИ ,ЩЕ СА МИЛИАРДИ СПЕЧЕЛЕНИ ДЕЛА.

3

Анонимен

преди 7 години

В началото бяха леко гнусни, после свикваш и не ти правят впечатление.

2

Тютюнджия

преди 7 години

Това,ако не ви е било ясно още преди да го въведете значи толкова ви е акъла. Отказването идва само с желание. Познавах човек с отрязан половин дроб и продължи да пуши. Правете си сметка.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз ви казах че тая глупост няма да има ефект, още като публикувахте новината, че щели да слагат картинки. В магазина даже се бъзикам с продавачките, че не ща око, искам дроб или зъб.