92

Завалията

преди 7 години

Таз държава пътя не види.Как може някой и да си помисли че човек като Москов който е само за затвора да става премиер.Това е пълна политическа импотентност.Тя работата за ПОП а те доктор търся.

91

Анонимен

преди 7 години

Народът ясно показа на изборите, че няма никакво доверие и подкрепа за РБ, това си личи от жалките им резултати. Не мога да си обясня как може оня мало умник Плевнелиев да им даде мандат.

90

Анонимен

преди 7 години

За мен е абсолютно неприемливо тези клоуни от РБ да поемат управлението.

89

смЕх

преди 7 години

Няма такова падение тиквата се чуди как да се измъкне от ситуацията в която сам се насади правейки се на мъжкар ,а стана така че големите началници му набиха канчето и сега един файтон хора от деформаторите ще си правят гаргара с него егати мъжкаря чиста п.... си е .

88

Анонимен

преди 7 години

До АнтиЕС-АнтиГЕРБПутинистите все сте големи пукачи по форумите! Най - много да ви запукат жандармеристите по червените тимби на площада :)

87

тиквата

преди 7 години

лекува грип

86

Ицо

преди 7 години

Можем само да се молим генерал Радев да не ни подведе. Така като гледам как са се впили във властта тия...Само на него можем да се надяваме.

85

edinо

преди 7 години

Цецка Цачева министърка ли ще е ?

84

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До АнонименАз викам да отнесе Гьостерицата йощ тая зима. Що ще чакаме йощ 2 годин? Не моем ли ги запуаме с дряновиците, е, нема го чакаме да цъфне кът ГЕРБ. Пуаме ги дор оцапат в кафяво аристократичните си дантели;))))

83

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСлед Гьостерицата, която ви готвим (от нея и ДАНС нема ви спаси) и зимното сурвакане с нея, ще изтупаме всичката ви миризма на вносен западен парфюм. Ще изпаднеш в положение, да се молиш за нашите въшки;))) хихихихи

82

Bone

преди 7 години

Каква надежда, какви пет лева? В Кукуневица ли да вярваме и да имаме надежда за нещо по-добро. Това е един сбирщайн гладен за власт и нищо повече. Хората изразиха своята воля на президентските избори. Тези РБ няма да ги има на следващи избори и затова искат да се презастраховат за още 2 годинки власт и постове. Аман вече!

81

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Въшкари....-беснейте,злобейте,тръшкайте се но ние пак ще управляваме....-а вие си оставате все така гладни дриплъовци без живот с само със жалко съществуване...

80

Анонимен

преди 7 години

Трябва като в Сан Марино - всеки гражданин трябва да изкара по един мандат като министър председател поне веднъж в живота. Както и генерален секретар, пожарникар, полицай, пазач, метач, градинар, учител и прочие

79

Анонимен

преди 7 години

Под 6% вот ще ни управляват! Честито на стадото!

78

Чоко

преди 7 години

Давайте с хейта. Липсват ми unlike

77

Чоко

преди 7 години

Отлична новина. Забелязвам , че Кутевите тролчета се превъзбудиха и плюят яко. Това означава, че нещата вървят на добре.

76

Питащ

преди 7 години

Абе вярно ли, че Лукавия след като беше казал : "мамо, мамо, вече съм министър!", щял скоро да каже : "мамо, мамо, вече съм министър-предсседател!"

75

Анонимен

преди 7 години

Нали ГЕРБ казаха, че ще се вслушат във волята на народа? Това ли е волята на народа?Да управлява разпаднала се коалиция с 2% избиратели? Затова хората псуват ама яко псуват И НЯКОЙ ЩЕ ГО ОТНАСЯ ЯКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ..

74

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гладници....-вие пак бленувате за протести,оставки,че сте свалили ГЕРБ от власт. Въшкари,преди месец тук едни ме поздравяваха с песента любима на премиера - "Баталъона се строява за последен път".....И че сте уволнили г-н Борисов. А какво стана ДрОгарЕ? Бойко е пак на власт,ще управлява новото правителство с още по голяма сила и мощ,а вие си останахте с напразните надежди ....- Нямате шанс да свалите г-н Борисов било с избори,било с протести ....- Не си го помисляйте дори защото ще ви смажем с тежко въоръжена жандармерия,а си налягайте скъсаните парцали и бачкайте да си плащате отопление,храна

73

Александър

преди 7 години

Патриоатите и реформаторите просто не усещат,как малко по малко падат в капана на гербаджиите!!!Ще се усетят, ама ще твърде късно!!!