73

Анонимен

преди 7 години

Нашите русофили пият айран и ядат филии с маргарин.. и не им остава още много.За радост на бъдещите поколения, които ще живеят в нормална и богата държава.Няма да знаят какво е режим на тока, банани по Коледа, москвичи, пияни дядовци пред всеки блок и къща, фтасали разсъждения.И по-добре да не знаят.

72

Лъжльо

преди 7 години

До Анонимен95Виж статистиките им - всяка година близо 40 млн. руски граждани посещават чужди страни предимно с цел почивка...........А посмали ***!Повече от 110млн. никога не са напускали Русия!

71

Майтапчии!

преди 7 години

И с такива 'новини' ли борим "руаската заплаха"?!

70

едино

преди 7 години

Тва големо тролене пада тука, честно казано хич не ми дреме за русия, само дето русницете ги правят тез изпълнения заради шантавите си нрави, а ние тука се палим живи отмизерия.Лятото минах през Златните 50% бяха русялите там, на български изобщо не се говори, само английски и руски, българите са само обслужващ персонал там.Общо взето сме 2рая категория хора в собствената си държава и е смешно да обсъждаме който и да било, даже и африканските държави.

69

Анонимен

преди 7 години

До Демократ Виж статистиките им - всяка година близо 40 млн. руски граждани посещават чужди страни предимно с цел почивка и ако искат ще останат да живеят постоянно там! Няколко стотини хиляди имат ваканционни имот само в България! Май само ти не си разбрал, че границите за тях отдавна са отворени и още ти гърмят залповете на Аврора в главата, "демократе"?!

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88И ти беше там и всичко видя. Смешен си. Аз не съм виждал течност за чистачки да мирише на ракия.

67

Съзнан Лоигиков

преди 7 години

Не са се напили от хубаво хорицата студ и мизерия от 100 години на сам.Комунизма не прощава....

66

Анонимен

преди 7 години

Ужас. Вече може да очакваме да пият и Циф и Доместос.

65

Демократ

преди 7 години

До Анонименако отворят границите за обикновенните Руснаци не с 3 а 89 милиона ще намалеят за година.Руснаците водят и при лотарията за зелена карта- 300 000 кандидата.

64

Дарвин

преди 7 години

До Фактами сред бялата раса Русия и Украйна делят първото място по % СПИН на глава от населението...

63

инженер-пияница

преди 7 години

Това с одеколоните винаги съм мислел, че е мит. Обикновенно тези неща са по-скъпи. Колкото и да нямаш пари все ще вземеш спирт от аптеката, който със сигурност е етанол. Одеколони, лосиони и подобни глупости са по-скъпи продукти, с по-малко алкохол и куп други гадости. Съмнява ме нещо 2016 хора да пият лосиони. Това би се случило някъде дето е забранен алкохолът може би като Либия примерно

62

Анонимен

преди 7 години

18-годишната Даниела Апостолова, пила течност за чистачки, починала на 3 март, съобщиха от "Пирогов". Момичето беше в кома 20 дни. Даниела бе сред шестимата младежи от с. Падеш, Благоевград на възраст между 16 и 22 г., които се натровиха с течност за чистачки в нощта на 10 срещу 11 февруари. Мислейки, че е домашна ракия, те пили от туба, пълна с течност за чистачки. В кома продължава да е 17-годишният Кристиян Чучков.

61

77

преди 7 години

До Анонимен 77ХА ! Как да не е имало такъв случай !?!? 2013г беше .Всеки може да потърси в нета и да си направи сам изводи кои пишат платено.

60

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 73- Разбираемо е, че за кремълските фенове като теб подобна информация за любимата Раша е крайно неудобна , но не се излагайте да твърдите ,че е невярна... Справка от днес в руската преса- Вестник Ведомости: Число жертв отравление в Иркутске увеличилос до 25 Вестник Лента Ру:Задержание двое разпространители...в Иркутске

59

Анонимен

преди 7 години

Препоръчвам на руските ***, както и на останалите стотина милиона рашъна, час по-скоро да пийнат някой метилов продукт и да ни освободят от присъствието си...

58

Анонимен

преди 7 години

***, сър ...

57

Анонимен

преди 7 години

Това се нарича естествен отбор. Ако рашките продължават с тия темпове, след десетина години май верно ще има демонстрации на полско-китайската граница.

56

Анонимен

преди 7 години

Жужи да прибере одеколоните !

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65 Забравил си как български младежи пиха течност за чистачки и едно момиче почина. Много ви е къса и удобна паметта.

54

Анонимен

преди 7 години

Тази информация не е вярна . Имали пари за лосион , а нямали за водка . Спрете да и дъвчете цървулите на Русия . Вижте вашите собствени .