50

Фронто

преди 7 години

Повръща ми се вече _ " газ, газ " и всеки ден само с газове се занимаваме. На мен газ не ми трябва, на когото му трябва да си търси начина. Лесно е _ газът е борсова стока! СТОКА с пазар _ няма монопол! Държавата? Ами колко държавни заводи на газ има,та по цял ден пищят!? Това е пеопаганда, която ни залива непрекъснато_ как от точно определен газ зависи съществуването ни,едва ли не! Прави чипове_печели и си газ купувай откъдето искаш. Защо по този начин не се поставя въпросът!?

49

Fronto

преди 7 години

Към Европа:Не забравяите - шеф е този с парите,не онзи със суровините. Така върви светът до и днес!Мислете в икономически категории _ там сте силни. Политиката ви е боза!

48

Васирионович

преди 7 години

Американците се намесиха във войната,когато видяха,че цяла Европа ще бъде съветска!

47

Циник

преди 7 години

Отворко...от история и бъкел не разбираш! Факт! Иначе щеше да знаеш , че Червената армия, и вермахта са имали съвместен парад....в Полша! Сталин е треперил в дачата си, на 23.06 и е очаквал команда за разстрел! Мога да ти пиша още много по темата - но не съм си поставил за цел да ограмотявам всеки л*умпен в сайта Можеш да гугълнеш - след срещата с Чембърлейн - Тайм обявява Хитлер.за "мъж на годината!" Простата истина е , че историята се пише (редактира) от победителите...и невсичко в нея е истин

46

Анонимен

преди 7 години

Много приказквате сега ама втора световна цяла Европа и Русия се молеше на САЩ да се включи във войната и да спира обезумелия Хитлер. Сега в наши дни сте големи отворковци. Ама САЩ дадоха жертви да водят война, която започнаха кретена Иосив Сталин и Хитлер.Не сте никакъв фактор в света да имате претенции за каквото и да било.Ако имате ей там е бойното поле действие, а не думи.

45

Анонимен

преди 7 години

Важното е да спазваме евроатлантическите ценности.Макар и на гол тумбак чифте пищови.Е го на най върлите крякачи срещу Путин си гледат изгодата а ний макар и на загуба ще спазваме угодията на нашите чорбаджии.

44

Анонимен

преди 7 години

Сега печалбите от продажбите ще бъдат откраднати,пари за бедният руснак пак няма да има

43

Анонимен

преди 7 години

това ли е новата опорна теза на *** руски *** а Галактионов руска бляяд

42

николаев

преди 7 години

на България и бяха предложени няколко проекта първия бургас алексадрополус, аеца и южен поток от които малко или много щяхте да печелите от транзит работни места и други но благодарение на вашите ментори от ЕС и САЩ правителството ви се отказа причините, конкуренция на мариците газовите доставки през украйна даже и блатните ви кокичета които щяха да пострадат по трасето бургас алекасандрополус в това време германия подписва договори за северни потоци без свян че ще копува газ от русия

41

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ РЪКОВОДИТЕЛИ, КОИТО МИСЛЯТ 20 ГОДИНИ НАПРЕД,А НЕ ДЖИПОВОДИТЕЛИ,САМО ЗА СЕБЕ СИ.НЕ СТАВА ВЪПРОС ФИЛ,ФОБ, А ИМАШ ЛИ ПЕЧАЛБА ИЛИ НЯМАШ,ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО,КАКТО КАЗВА ПОЕТА.

40

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Санкиите включват и ниски цени на руските суровини... - включително и газа, а на-вече петрола... - така, че печалббата е много под очакваната... - само за нашия пазар "братушките" не свалят цената... - в знак на браЦка обич...

39

Анонимен

преди 7 години

При $60 за барел заработват американските шистови кладенци и САЩ престават да купуват, следователно търсенето пада рязко.*** ще губи или от ниски цени или от намалени продажби, тоест - се в гъс.

38

Затворко

преди 7 години

А какво стана с нашия газ от Черно море, нали хъб строи ме? Явно голя лъжа изрече ГЕРБ.

37

Путин

преди 7 години

Путин е винове, останалото са глупости

36

Анонимен

преди 7 години

не е проблема, че има русофоби - предатели и родоотстъпници и под турско е имало, са били сравнително малка част от населениетопроблемът с русофобите във властта, е че вместо да чукат камъни взимат решения... Да се помолим дружно и да ги заровим в плитки гробчета!

35

Анонимен

преди 7 години

43-Я из тех кто "прожил" 90, и только с приходом Путина я начал уважать главу государства, после череды никчемных. Теперь я горжусь Президентом и страной в которой я живу...politikus.ru/uploads/posts/2016-12/1481296711_vvp-neft.jpeg

34

Шоп

преди 7 години

*** никога не е била водеща в нищо, ПСВ са ги били като мачета у дирек. *** напада Германия и след месец главнокомандващият генерал Самсонов се застрелва, защото вече е изгубил 160 000 войници.

33

Анонимен

преди 7 години

Цената на нефта ще остане на нива до 80$ за барел. Толкова колкото американците да не могат да продават шистов нефт и газ------За да остане, първо трябва да стане толкова.А както показва статистиката, вчера е паднал с 1 долар - от 55 на 54А при 60 - 65 американците включват шистовия добив.

32

до 36

преди 7 години

до 36Ти като си толкова голям патриот карай на дърва и въглища.... те са по-екологични... или си спри топлото у вас.

31

до 36

преди 7 години

И в събота вечер ли се друсате ?.