83

ognyanz

преди 7 години

На РБ още не им е станало ясно, че да се сформира правителство в този парламент е най-лош сценарий са тях. Така се отлагат изборите за достатъчно дълъг срок за да може да се проведат по мажоритарната система. А по нея РБ със сигурност няма да вкара в следващия парламент повече от двама-трима депутати. Ще спечелят големите партии и Бойко това го разбира, затова иска мажоритарен вот. Като влязат в следващия папламент ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотичния фронт и малко "независим" пълнеж, и ето го пак Бойко

82

Анонимен

преди 7 години

хей *** българия може без тебе

81

познайте от три пъти

преди 7 години

"Борисов все пак уточни, че се очаква от България отново номинация на жена."ЦЕЦКА

80

До 100

преди 7 години

Забрави Митов!!!

79

Анонимен

преди 7 години

Борисов, Куева, Лукарски, Костов - наглеци проклети

78

Анонимен

преди 7 години

Борисов,на практика иска да докаже тезата си за "матеряла"!

77

До: Ц

преди 7 години

Колко ти плащат за агитация?!Ако не ти плащат, значи си дълбоко заблуден! *** ще викаш на себе си.Няма нормален човек, който като му продадеш държавата на ислямистите, без да си питал народа и да те обича. В случая ББ и ГЕРБ. Само заради това си действие, Борисов трябва да си ходи.

76

ц

преди 7 години

По кражбите и грабежите са БСП и техните приятели от ДПС, Бойковото се вижда и може да се пипне, тъй като са крадци европейците им спират еврофондовете. Спрени еврофондове Борисов няма, това означава че той не краде. В момента БСП плаща богато на *** които да манипулират мнението на хората но хората не са толкова наивни и прости. Между другото Нинова е ЛЪЖКИНЯ, Решетников го каза.

75

Анонимен

преди 7 години

Да послушаме Референдума . Пари няма - Загуби има . Осъденият на смърт в Деня на изпълнението на присъдата , един час преди това , е посетен от Палача , който казал : Виж какво , на тебе вече всичко ти е все едно . Защо , когато получиш Правото на Последно Желание , не кажеш да ми увеличат Заплатата .

74

Ментора

преди 7 години

Тия танцови стъпки на Борисов , и така и вака , та напред , после назад , а пак напред ......та всички тия глупости напълно съвпадат с описанието във "Форбс - един тъпоумен мошеник от балканския регион!Танца обаче е към своя край , ни Кунева , ни Слави Трифонов , ни Цацаров , ни Местан , ни Марешки , ни Меркел ще му помогнат на удобния им властник !Народа ще изхвърли *** , каквато и да е изборната система!

73

Ала_Бала

преди 7 години

ББ за голямо съжаление ще се върне на бял кон и ще управляват с Марешки. Не защото са добри, а защото другите са по-лоши, алчни и не могат да се ориентират както във вътрешната така и във външната политика и обстановка. Най-голяма вреда на България от сегашните политици нанесоха Плевнелиев с групата министри от така наречения РБ. ДСБ е извън тази група и ще набере сила ако не се свърже с т.н. Агнешки главички.

72

Ханко

преди 7 години

..тоя верно вече бута масло..усеща" хладното дихание " и не иска да е сам в небитието на политиката явно , та гледа да се хване на сламката на ревформато- паричния фронт...

71

Анонимен

преди 7 години

Ще наблюдаваме голям цирк който всъщност не е спирал де. Уж подавам оставка, но виждате ли понеже съм незаменим и реформаторите ме канят пак ще стана премиер. ЩЕ СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ ТОГАВА НЕ ПРЕМИЕР... И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ГЛЕДА...ПИСНА НИИИ ОТ ТЕБ

70

Kit Chelin

преди 7 години

Др. Борисов отново счупи ***. По подобие на музея на мадам Тюсо и в България трябва да направим музей на глупостта и лъжата и в него първата восъчна фигура да бъде неговата. За какви успехи, стабилност и развитие говорим, когато увеличихме външния дълг двукратно, усвоихме за 2 г. 3% от европейските фондове. Некадърници та дрънкат. Плашат ни с правителство на БСП и ДПС, а търсят подкрепа от най протурската партия Дост. Големи наглеци и властолюбци. Стига вече, прекалено се брутални и арогант

69

Володя

преди 7 години

Тиквата си е проблем на руснаците. Лукойл-Ипон, -"Ало Ваньо"..... Мишо Бирата май го чака

68

Анонимен

преди 7 години

Boiko malko sles na semata stiga se du kostumite sa ti tesni malko dieta vie drugarite it gerb mnogo nadebelahte a reformatorite fidanki i te schte nadebelejat malko stil drugari deputati nc

67

Анонимен

преди 7 години

До socialen, който рече: Борисов е тотален некадърник.Щом ти казваш!Сравнен, обаче, с цялата парламентарна пaплaч е с класи отгоре - великан! А за "интелигентния" електорат, хвърлящ по улиците пачки и други ценни неща "в помощ на полицията" и гласуващ "мъдро" просто няма думи за определяна.

66

socialen

преди 7 години

Борисов е тотален некадърник. Не може да изкара нито един мандат до края от простотия.

65

Само така Борисов!

преди 7 години

Борисов показва, че е израстнал в политиката. Слага в джобчето си крякащите патици. Каката от бйе-сйе-пйе се облизва за властта. Иска през 2017 да бъде коркорбашията на БГ-то, зер предстои преседателство в ЕП. Тя, с разбойниците си, да бъде отгоре. Затова му спретнаха на Борисов цялата дандания с оплюването му, а и "ортаците" борисови подгласяха. Само дето не се огледаха в някое огледало, че да видят какво е реалитито.

64

Даскала

преди 7 години

Тарикатът от Банкя в действие , наумил си как да захапе кокала по - здраво ?Кой го подкокороса тоя човечец ,че сега е на път да обере всички негативи наведнъж!Схемите с Марешки , Сидеров и Реформаторите едва ли ще му помогнат - те на практика ще отпаднат , остава му един Местан , един Ердоган и една г-жа Меркел.....нещастния Борисов!