16

Анонимен

преди 7 години

След насилствено свалените от власт ръководители на Египет, Либия и Ирак с помощта на вездесъщия инеотразим Чичо ви Сам, Хафез Асад единствено успя даопази страната си от пълен погром и унищожение !Поради това нападките срещу него от страна на Запада бяхатолкова силни и унищожителни.Най-сетне въздушния мехур се спука и във всички злинисполетели страните от Близкия Изток в последното десетилетие,както и в последвалия терор и бежанска вълна над Европа, хората съзряха грозното лице на САЩ

15

аа

преди 7 години

До бб"такива които са си дали сметка включително светските власти на Асад"Е туй хубаво, като 90% от населението ти е праволинейни ислямисти, ти ги държиш под строй с пушки, купени от едикоя си европейска държава. Диктаторски режим, с други думи. Но... не става така. Историята го показва. Турция в случая е уникално положителен пример - благодарение донякъде и на нас българите. Демокрация, право на истински глас. Ердоган се мъчи да го разруши, но и той е смъртен.

14

Ммм

преди 7 години

Че то много яко при Асад бе...ко не му харесвате...ааа не дава тръбата от Катар да мине през Сирия.Кофти засечка хаха

13

Факт

преди 7 години

До ха-ха-хаРеално погледнато,животът в контролираните от Асад територии е много по-близо до западния начин на живот,отколкото тоя в районите,контролирани от "демократичната" опозиция!(за ИД въобще не говорим)Изниква въпросът:"Какво бъдеще аджеба иска за Сирия Запада,след като подкрепя ислямистите????"И отговорът идва от само себе си:"Няма значение какво ще стане със Сирия,важното е Русия да загуби!"Това се случи и в Афганистан,в Либия и много други....Светските режими бяха унищожени,за да

12

Анонимен

преди 7 години

Казно с две думи-народа подкрепя Асад..какво толкова го усуквате

11

ха-ха-ха

преди 7 години

Имам чувството, че чета вестник "Работническо дело", който заклеймява "упадъчното западно общество"

10

Некъф луд

преди 7 години

Хайде сега поддръжниците на краварите и ИД да се хванат за палците и да обяснят как така младите и интелигентни хора във Сирия подкрепят Башар Асад а не *** на хамериканците.

9

БАЧКАТОР

преди 7 години

Ако победи Асад сирийците ще пият биричка а сирийките ще ходят с европейски дрехи и разпуснати коси. Като нас. Победят ли протежетата на Запада т.е. ислямска държава следва шериат, войни за исляма и цялата безкрайна простотия в чист вид.

8

Румбо

преди 7 години

За мен лично фактът,че само в територията управлявана от "диктатора" Асад се живее що годе нормално,религиите и етносите съжителстват мирно,жените не се увиват като мумии и т.н. е достатъчен,за да подкрепя законното правителство!Какво има от другата страна-пълен произвол,прочистване на християните,рязане на глави и прочее.Мерси,не си падам по такава "демокрация",ако ще да е подкрепена от ЕС и САЩ!Така че пожелавам пълен успех на Асад и съответно-провал за опозицията(ако и да сме и съюзници) !

7

аа

преди 7 години

И да, като стане 5 сутринта, всички удрят си главундерите у земята в знак на суеверие. Сори, *** така е. Реално жестоката истина е - няма значение кой от тези *** ще победи. Чак е малко смешно - кой ще удържи маймуните в затворения с огради двор?Защо по дяволите тези хора там не си дадат сметка, че религията е "второстепенно" нещо. Майната му на алах, на христос, и т.н.? Долу със суеверията!

6

Анонимен

преди 7 години

Нещо не разбирам, опитват се да ни накарат да съзрем нещо лошо в лекия живот и възможността да ходиш на партита, на лекции и на училище без да рискуваш снайперист да те застреля? Много странна идея. Естествено, че ще подкрепят Асад, Асад значи края на войната, края на жертвите, края на бомбите. Вие къде бихте предпочели да живеете - в Дамаск или в Алепо? Кой предпочитате да ви ръководи - светския тиранин Асад или брадатите психопати-моралисти с жени на по 10 от ИД?

5

Анонимен

преди 7 години

TIYA SA ALEVITI UBIYCI

4

Анонимен

преди 7 години

Нормално е Шпигел да изкарва нормалните, млади хора прости купонджии, а парцаливите набожни мюсюлмани - интелектуалци и демократи. Все пак Германия вече е обогатена със семето на ислямската простотия. В пряк и преносен смисък.

3

Анонимен

преди 7 години

Асад е подкрепян от християните и светски настроените сирийци, западните ни съюзници искат да подкрепяме брадати хубавци, крещящи най-демократичния лозунг: -,,Аллах акбар"

2

Наблюдател

преди 7 години

Лошото е, че и България тепърва ще я изгубим. И чак после ще оценим какво сме имали и какво сме изгубили. Шериата идва насам, ама за момента на никой не му пука, както и в Сирия на никой не му пукаше преди войната.

1

Питър

преди 7 години

Това сега накъде клони? Навярно трябва да видим колко упадъчни са нравите в контролираните от Асад територии на Сирия. ВСИЧКИ пиели, пушели трева и вземали наркотици. Че то това е все едно в Лондон бе, драги журналисти.