68

Анонимен

преди 7 години

до 79Сега хамериканските про.ститутки във форума ще разбират все по-ясно колко са над нещата братушките. Братушките никога няма да приемат такъв закон, защото знаят че от Спецназ за влизане в такъв частен руски дом рискуват наистина живота си, защото руснака вечер е на водка..уиски..щампанско и изобщо няма да се замисли да стреля с Калашника си дето му се числи като личен.На 3 водки ще събори половин батальон.

67

до 76

преди 7 години

И в Сащ вече не е така!Прокараха подобен закон,преди няколко години...почти едно към едно с нашият.Май, нашият е копи/пейст от американския!После имало руска пропаганда!??????????????

66

Булгургаз

преди 7 години

"Барети взимат телефон, кола, влизат ти и у дома" По скоро заглавието трябва да е "Барети влизат у дома ти пребиват те, взимат ти колата телефона и бягат законно"Да благодарим за този милиционерски закон на милиционерската партия ГЕРБ.

65

Анонимен

преди 7 години

Представете си следната картинка...група терористи се крият в даден квартал.... някъде из нашите жилища...и спец ченгетата ви разбиват вратата без да сте чували за такава новина и нахълтват у вас, а вие сте си купили лично оръжие срещу бандити...за да се защитите у дома си. Какво става като гръмна първото спец ченге по отряда с тероризма у моя дом, мислейки го за бандит? Той и няма как да мио докаже че не е бандит, след като нахлува с взлом в дома ми...крещейки...ГДБОП или нещо от рода..М?

64

Анонимен

преди 7 години

Да ви имам малоу.мния закон! Никой няма право да ти влиза в къщата преди да се е легитимирал! Така е в САЩ, ако дадена къща не е обект на подозрение.

63

Анонимен

преди 7 години

Много ще ми е интересно как ще влезеш в къща въоръжен на някой с взлом, ако той си е купил лично оръжие именно защото иска да се предпази от взлом на бандити??? Как ще се докажеш на човека влитайки с оръжие в къщата му, че не си бандит а спец ченге? Как?Всичките сте за решето. *** депутета.

62

читател

преди 7 години

Ха, ха, ха!!!3 години ще подслушват - *** милиционери. Кого?И на децата им е ясно, че това се прави срещу нас всички.Защото мълчим, и протестираме само за ракията.След 9.9.44 в България няма полиция, има само милиция, до сега, това не го ли разбратози народ?

61

Анонимен

преди 7 години

На прасетата от ДАНС дето за 10 години в най-корумпираната държава НЕ ХВАНАХА НИТО ЕДИН ПОЛИТИК им дават неограничена власт !?!?? Е нема такава държава.

60

Изманик

преди 7 години

Супер, сега вместо по телефона направо ще нахлуваме по жилища и гаражи и ще конфискуваме квото ни трябва в името на националната сигурност и борбата с талибаните :D

59

Анонимен

преди 7 години

Такваз голема " демокрация" почти граничеща с фашизъм под предлог борба с терора може да има само в България - това го нема , нито в САЩ нито в ЕС нито в Азия и Африка.Дори и при Живков доже не можеше да се мисли за подобен род ограничения на права на гражданите.

58

аноним

преди 7 години

това е то дай му на българина да взима,що веднъж не се объркате вместо да взимате , да давате как тъй ще взимате?вие знаете ли с каква мъка са копувани?

57

37537

преди 7 години

Като нахлуят в дома ми и изпотрошат всичко, е всъщност терористичен акт. Никакви такива - тяхната задача е да предотвратяват тези актове, а не да превръщат борбата с тях в терор и произвол. за предрешените престъпници не споменавам - всички сме наясно - вземаме ти колата, за да гоним бандитите и после аз гоня Михаля, а родната полиция ми чете конско, че съм наивно същество.

56

1

преди 7 години

Ако баретите влизат както в Лясковец, то може и да не е чак толкова на далавера да си барета? А колко престъпления и измами от мними полицаи автоджамбази и прости джебчии, предрешени като полицаи, ще минат покрай този закон, съвсем не ми се мисли.

55

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До до 50Нека си крещи. Ако и аз бъда въоръжен, т.е. всички български мъже, минали военна служба, могат да притежават автоматично оръжие в дома си, нямам нужда от некви полицаи, пройдохи и серсеми да ми влизат по къщята, все едно са коледари. За всичко си има прости решения и те не опират до силовите репресивни органи на държавата. А то "бежанците" са желани в България, поканени са от мама Меркел и тато Борисов. Значи, закона е срещу нас, не срещу тях!

54

анонимен

преди 7 години

Тотално потъпкване на всякакви права/ ако има такива изобщо/ на гражданите.

53

Анонимен

преди 7 години

Колко удобен закон за придобиване на коли и имущество на хора,които са им неприятни!По тая логика всеки полицай може да ти вземе колата,под предлог,че гони терористи.

52

редови партиен член

преди 7 години

Въженцата ние ли ще си ги купуваме, или *** ще ни ги отпусне гратис?

51

dragonfly

преди 7 години

До до 50И как точно ислямист ще влезе в държавата ако службите са си на мястото? И да влезе, да си го гонят, затова имат бюджет над милиард, а не да ограничават правата на хората, аман от болни мозъци ....

50

dragonfly

преди 7 години

Яко мракобесие , това не е било така и по законът за защита на държавата по фашистко....Колкото повече права им се дават, толкова по не могат да се справят...Катоим гласувах акакво ли не , та решиха ли проблема с престъпността?

49

Браво

преди 7 години

Те това вече е Еврогейска държава, да тероризираш собствения си народ в името на измислена сигурност, която я няма.