9

Stamen

преди 7 години

Нека да уточним нещо: Либералният ред е теоретично понятие, което никога не сме наблюдавали в практиката. Това означава държавата да не се меси в икономиката, или като има някаква намеса, тази намеса да е минимална и общоприета. Общество, в което основната лихва се определя административно, а не пазарно, не може да се нарече либерално общество. Общество, в което данъкоплатците спасяват големи банки и фирми, изкупувайки дълговете им, без да знаят това, едва ли може да се нарече либерално общество

8

Анонимен

преди 7 години

Европейските интереси....разбирай еврейските интереси! Трансатлантически отношения, либерален ред, евро - атлантически ценности...почти вече не остана европейски народ, който още да вярва на тези бутафории!

7

Анонимен

преди 7 години

*** се само при мисълта че ще трябва да се подчинят на Тръмп. А той хич не обича това блато което създадоха през последните 50 години. Дано си удържи на думата и да разбие тоя гнусен естаблишмънт в целия свят.

6

Анонимен

преди 7 години

Срам ме е че съм европеец с такива политици. Европа никога в историята си не е изглеждала толкова жалка. Докъде ни докараха либералните марксистки бо.клуци.

5

Западноевропеец

преди 7 години

Тази тревожност е директно доказателство за това, че в ЕС има нарушени основни демократични принципи и преяждане и злоупотреба с власт. Лошо, много лошо, мирише ми на дългогодишен престой в места за лишаване от свобода за някои хора чието първо име е Ангела.

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще е вторият Кенеди

3

Анонимен

преди 7 години

Европа и Америка винаги са приятели и ще си останат такива! А другото между Амруканците и Русия че ще сьюзят е палавра майче.

2

Цирк ЕС

преди 7 години

Какъв сблъсък,нали Европа е окупирана от САЩ те имат военни бази из цяла Европа, само приказват глупости!

1

Андрешко

преди 7 години

Отношенията между Америка и Европа,много наподобяват отношенията между Герб и Реформаторския блок.