27

Анонимен

преди 7 години

А бандита с бентлито защо не е в затвора?

26

Анонимен

преди 7 години

Аз ще ги подкрепя Ромовете от Гърмен. В нас имам два сапа взимам единия, втория ще го дам на всеки, който желае да ги подкрепи. Давам го безвъзмездно! От какво количество подкрепа имат нужда?

25

Анонимен

преди 7 години

имат нужда от кастрация и концлагер, където да ги карат да работят и да се къпят

24

Анонимен

преди 7 години

Този презерватив вместо да е в затвора се опитва да прави бунтове. Е това наистина го има само в България.

23

друго мнение

преди 7 години

Ей заради такива като този на снимката се случват неща като това в метрото на Берлин. Заради такива к***ути, както каза човекът в ефир, ромите се чувстват безнаказани, където и да отидат, каквото и да правят.

22

Анонимен

преди 7 години

Този мазен престъпник на снимката, дето бил бизнесмен и депутатин, защо още е на свобода? Всички знаем какви ги върши тоя само цацата не знае!!!

21

мнение

преди 7 години

Човекът от Гърмен нарече в ефир представителя на дром "к.**.у.т".Това е една от най-точните прказки, които съм чувал в последните няколко години по телевизията.Браво! Стига с тези заобиколки. Нека казваме истината в очите. Писна ни от псевдо демокрация.

20

От каква подкрепа?

преди 7 години

Някой да ходи след тях и да им мие ръцете ли?Този навик се усвоява в предучилищна възраст.Когато вече сме навършили 3 годинки, нашите родители са успели да ни втълпят, че след като излезе от тоалетната, след като се прибере у дома и преди да седне на масата, човек си мие ръцете!С този вече изграден навик ни пращат на детска градина, а там учителките имат задължението да подсещат онези дечица, които не са усвоили добре у дома хигиенни навици.А ромчето в детската градина, първо го учат да говори

19

Шопо

преди 7 години

Абе на мен терасата не ми дават да си боядисам ,че се различавала от останалите,ташунковците строят където им падне и да ги защитаваме ! И кой ги защитава? Оня на когото Цацаров иска имунитета за КРАЖБИ!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Не било нормално за една европейска страна. Нормално ли е за една европейска страна да развъжда безконтролно едно първобитно племе, да живеят на гърба на другите хора?? Нормално ли е да им позволяват да живеят нелегално,да крадът ток и вода и да тормозят непрестанно хората по селата?? Да, за вас е нормално,защото ги развъждате за гласове по изборите. Станахте вече банални с човешките права. Къде са правата на хората тормозени от тях??? А? Тези хора кой хелзински комитет ще ги пази?

17

Анонимен

преди 7 години

законите са еднакви за всички, ако са си построили къщите законно- няма от какво да се страхуват.

16

Ал.

преди 7 години

Та, аз цял живот ги подкрелям - с данъците, които ми удържат от заплатата, със здравните и пенсионните си осигуровки, с търпението си...Плащам им паразитния начин на вегетиране,техните и на децата им ТЕЛК-ове, плащам на социалните домове, където ги изоставят някои. Не мислите ли, че тия, дето се нуждаели от подкрепата ни, всъщност, са един голям цирей върху тялото ни - гноен и размножаващ се...?

15

Анонимен

преди 7 години

Закона трябва да се спазва от всички. Щом къщите са незаконни, те трябва да бъдат пермахнати, както закона го изисква.

14

Анонимен

преди 7 години

Не са наплашени, спекулират с етноса си. Депутатът от ДПС Илия Илиев и проектите, чиито финанси щедро позват, да научат тези хора на хигиена, спазване на правилата в обществото и, че освен права имат и задължения.

13

Анонимен

преди 7 години

Да си ги вземе в къщи този защитник. Всеки човек трябва да спазва законите на страната. Стига с тези защити, че вече взеха да посрамват България по цял свят. В личната карта на всеки трябва да пише българин от какъв произход е, както е в най-демократичната страна. Да може всеки да е отговорен.

12

Анонимен

преди 7 години

хора оспокоите се изборите са чак март. вчера беше боико неска друк ***.н. сега идват празници на никой не му пука за предизборните ви кампании

11

Въпрос на редакция

преди 7 години

"Хората в Гърмен са против незаконните къщи, които трябва да бъдат съборени. Това е нормално за всяка една европейска държава.Искаме законността да възтържествува и хората да не бъдат плашени от закононарушителите."

10

Дедо Бойко

преди 7 години

Тоя депутат си защитава електората.Пасмина от *** консуматори само за помощи питат!

9

Крематориум

преди 7 години

Дайте да ги подкрепим по пътя към пещите .И след това крепко да им помогнем да влязат вътре.И накрая да пресметнем количеството полезна енергия отделено при изгарянето.Ето това е истинска помощ.

8

dami

преди 7 години

Пишете коректно .Тъпия депутат каза няколко пъти /страхувани/, а не наплашени.Сигурно тоя депутат и авторката на публикацията имат големи проблеми с първо ниво на PISA.