40

един там

преди 7 години

Не виждам, за какво го хранят толкова.. Човекът се кефи на планината. Подготвил се е и е излязъл ... Някой го е стегнала шапката и е вдигнал ПСС на крак.. Тази недомислица е за коментари.. Но човекът нито е подалнсигнал за бедствие, нито е тъесил помощ.. Просто е трябвало да детайлизира пред близките си, това което е намислил... Уважение за спасителите и всички, които санго търсили...

39

Анонимен

преди 7 години

Не всичко е пари, приятели!Ако не бяхме мобилни нямаше да ви е невъзможно да си представите, че 3 дни не сте говорили с някого. Вярно, че в планината има големи опасности, но явно този човек е опитен и е трябвало да му се има повече доверие. Но в днешно време всички са изнервени и при най-малкия проблем изпадат в паника. Това е мое мнение, всеки има право на такова. Виждам, че е различно от масовото, както поведението на Тодор е различно от масовото, явно за това го разбирам.Лека вечер!

38

ицо

преди 7 години

Екстремно си го е натресъл,по екстремно от това здраве му кажи Тошко

37

Коментатор

преди 7 години

С Балкана шега не бива.

36

Анонимен

преди 7 години

Питате ли се, как партизаните са оцелявали цяла зима в планината. Този да не е решил да става шумкар, от къде този мерак за горите? Вероятно си е изкопал землянка, но мандри няма вече в гората, поне ятак да си е уредил, иначе много екстремно ще му стане.

35

Анонимен

преди 7 години

Тези предавания по "Дискавъри" - "Оцеляване на предела", макар и интересни, явно хуптун ся побъркали хората. Е, на този определено му е много интересно ако е жив още.

34

Анонимен

преди 7 години

Кой ще плати за масрафа на цялата операция накрая?Подготвен човек може да изкара и до пролетта в планината.

33

wer

преди 7 години

80% от загиналите в българските планини са загинали поради липса на връзка. Това се получава, защото ходят в планината със смартфони за гъзария и на втория ден вече нямат бятерия. Ако си вземат една Нокия от 40 лв, ще имат една седмица връзка и бързо ще ги намерят.

32

Сандо

преди 7 години

остяавете го за там, археолозите след 100 години ще му се радват

31

Анонимен

преди 7 години

Такива не ги разбирам. Разбирам да идеш да видиш природа, но да тръгнеш декември месец на преход в планината САМ... глупава работа. За мен тези хора избиват някакъв комплекс - доказват се пред някого или пред себе си.И сега какво, намерил ли е достатъчно "екстремно" преживяване?

30

az sam

преди 7 години

Каквото е търсел, го е намерил.

29

дедо Ташунко

преди 7 години

Ще го намерят, като снега се стопи. Весела Коледа, Нова Година и да е жив и здрав! Приятно дзиндзикане, любителю *** силни усещания!

28

Бау

преди 7 години

Що за глупост е да ходиш сам.. Искаш екстремно, няма проблем, ама не ходи сам.

27

777

преди 7 години

ДА! И СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЗА НА ТОДОР БОЛНИТЕ ФАНТАЗИИ В ПЛАНИНАТА!

26

Анонимен

преди 7 години

По принцип, добре го е казал човека. И аз така мисля. Дано го намерят жив и здрав. Преди време навехнах глезен на разходка в гората. Бях сам и изплашен. Пълзял съм двеста метра с заровени в пръста ръце за да се добера до асфал. Но тук говорим за зима, планина, огромна дистанция и липса на комуникация. Бог да е с този човек.

25

Анонимен

преди 7 години

САМО Бай Жуй може да го намери ! Той гради села сам , строи магистрали собственоръчно , въобще е суперчовек.Просто Го помолете.

24

Анонимен

преди 7 години

До Манолскии това какво те притеснява?? нали са доброволци, не са ги насилили да обикалят

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20има много такива устройства, например часовници със соларни батерии и GPS.Едва ли е изгубил ориентация и не е оборудван подходящо, дано го открият жива за хейтърите, как да обясниш какво е живота на човек за когото постижение е да се докопа до биричка, цигарка и още нещо

22

Анонимен

преди 7 години

Ако го намерят жив/дано/ да му фактурират всички разходи по издирвателната дейност.

21

българка

преди 7 години

Мъжете в днешно време в така наречените цивилизовани държави/към която и България се е причислила/ няма за какво да си изразходват енергията. Едно време мъжете са работили физически труд, ходили са на война. Сега им остава фитнес залата и ей такива самоубийствени походи, скачане с бънджи...Това е мъж в разцвета на силите си, пращи от енергия и се чуди какво да я прави. Сигурно и жена и деца няма, няма да кого да мисли и да се грижи.Какво друго му остава - да хване гората, докато тя не го хване.