10

vlady

преди 7 години

Посредствен житен бегач далеч от нивото на великия Бербатов - не умее нито да маневрира прецизно по терена, нито да заема позиция, нито да наблюдава внимателно играта и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Също няма лидерски качества - при неточно подадена топка тича да я гони вместо да посочи допуснатите грешки на съотборниците.

9

ГонЗО

преди 7 години

А аз играх в световнонеизвестния ,,Рен,,...

8

dp

преди 7 години

Ами и този коментар на Джинас е доста точно попадение, като повечето му. Виждам го често да коментира, между полувремената или "match of the day" или и двете, не помня баш, но коментарите му са ОК.Като футболист беше също ОК, помня го в Нюкасъл като хлапе още, играеше прекрасно.

7

владо

преди 7 години

Незнам какъв е, но стана гол майстор на първенството им. Има си хора за всичко.

6

Джърмейн Дженас

преди 7 години

До БербатовПустиняк, дека си бе. Я отка сам туа у КПР (кюстендилска плодова ракия) се сам контузен, глеам и ти не играш никде па да се мандръсаме у некоа кръчма я и ти с некоа парцуца. Ти у Банско ле си?

5

..

преди 7 години

Този търтей, трябваше да се оттегли навреме, докато все още беше на върха и започна да пропада.Така оттеглянето щеше да бъде значително по-достойно, а със сигурност и възможностите за развитие в по-различна посока повече.А той, лаком г***з, ненаял се, само и само да изсмука още няколко стотин хиляди евро, лежащ на стара слава, просто спечели непреиязън, а и омраза.

4

Бербатов

преди 7 години

Много моля аматьори да не ме коментират !

3

Анонимен

преди 7 години

Ми това е лошото да си футболист, а и общо взето какъвто и да било спортист - играеш активно няколко години и към 30 трябва да се пенсионираш и да разчиташ на каквото си спечелил. Друг вариант е да почнеш да се излагаш като щърбата кама.

2

555

преди 7 години

Гениален футболист е Бербатов

1

Таню

преди 7 години

Поне дано е връщал услугите в съблекалнята, мис малка Барби...