114

Време е за смяна

преди 7 години

А дали той ще бъде управляващ, както досега. Ако Българина не е ***, ще изхвърли досегашния десен елит извън управлението на държавата, както изхвърли момчето на Янките, дето сега се прави на важно и ръси глупава постъпка до глупава.

113

Внимавай

преди 7 години

До обективенКОГАТО ВЪРВЯХА ГОНДОЛИТЕ НА ТИКВАТА БОКО КЪМ СИЛИСТРА!!! ОНЯ *** ОБЕЩА МОСТ СИЛИСТРА - КЪЛАРАШ!!! ВЕЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ и по ВЕЧЕ!! НЯКОЙ МОСТА ДА Е ВИДЯЛ??? НЯМА МОСТ!!! АМА ТИКВА, ТИКВИ ТИКВИ .....САМО ТИКВИ!!!@

112

Гражданин

преди 7 години

Дори и да е имало скъсване на влака, това неозначава дерейлиране! Каква е причината за всичко?

111

Гражданин

преди 7 години

Господин Борисов! Какво точно е имало в цистерните? Не е било само полипропилен(пласмаса) и пропан - бутан (LPG)! Защо вече толкова време хората не могат да си влезнат по домовете? Какво криете? Защо е толкова трудно да се каже с каква скорост са карали машинистите? Защо влака е влезнал в отклонение, след като е трябвало да премине транзит през Хитрино? Защо машинистите стават изкупителна жертва? Дори и да са влезнали а по - висока скорост, няма как да се случи този катаклизъм!

110

ТОВА ЛИ Е СОЦИАЛНОТО

преди 7 години

ДА ОСЕГУРИШ , ПАРИ И ИЗДРЪЖКА НА АРМИЯТА ОТ КРАДЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ ОТ ЕДНО ПРАКТИЧЕСКИ ФАЛИРАЛО ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО --КАТО БДЖ??!!!КОЛКО ОЩЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ -----ЗА ДА СЕ ПРЕКРАТИ ОГРАБВАНЕТО НА БДЖ!???СТИГА -------СПЕШНА ПРИВАТИЗАЦИЯ!!!!!!

109

СПЕШНО

преди 7 години

БДЖ---ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА!!!ЗАЩО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ПЛАЩАТ--- ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ОТ ЕДНА ФАЛИРАЛА И РАБОТЕЩА НА ЗАГУБА ДЪРЖАВНА ФИРМА!!!!???????????????????СТИГА МУФТИ---- ЗА КРАДЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

108

Анонимен

преди 7 години

алчния гербав продажник да каже защо с онова едноклетъчно митав са предложили да отстъпят на полша мястото непостоянен член на съвета в оондокато тия мазни *** се крият зад трагедията продава пак българиянаправо са за ббесилото

107

Анонимен

преди 7 години

В нито една държава премиер няма да седи с дни в Хитрино. Да го посети, да, но не и да седи там.Не може цяла седмица да се занимава само с това. Има си хора затая работа.Други държавни дела няма ли?

106

Анонимен

преди 7 години

на *** народ само големи обещания инак от какво ще преживамат мутрите

105

Булгар-будала

преди 7 години

Абе, кво обещава тоя крадец, бе, нали е в оставка - до пролетта, я камилата, я камиларя...Боко може да им обещае само едно, че ще им санира къщите... такова де, ще ги облепи със стиропор... Щото... пари за къщи нема... има 2млр. само за стиропор, пък докъдето стигне... а, и стадион с вместимост 3-4 пъти местното население...

104

Анонимен

преди 7 години

Брех, какво умно заглавие (и подзаглавие), я да турим подзаглавието на първо място, лееко да разместим и разменим имената на Хитрино и Бойко:...... Премиерът не се интересува от мандата, гледа само цистерните. Бойко възкръсва напролет! Хитрино обещаНаправо се повлиях посъзнателно, ще знаете!

103

Боби

преди 7 години

До Анонимен 101Погледнете снимките от въздуха и вижте какво остава след полаване на ТЕРМОБАРИЧНА БОМБА или придобилото гражданственост ВАКУМНА БОМБА или другото техническо наименование Бомба с ОБЕМНО ДЕТОНИРАЩО ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО. Най-мощните представители МОАБ от САЩ и ФОАБ от Русия(съответно Маиката и Таткото на всички бомби)Когато едната цистерна е дерайлирала и в резултата на това се получава относително голяма пробйна за секунди в атмосферата се изхвърля течен пропан. Последва взрив

102

Анонимен

преди 7 години

Сатанистите обявиха и тази година както предните по християнски празник ден на траур.12.12.2016,случайно 12 дни преди бъдни вечер и 13 преди рождество христово.Ай чиститу

101

бандюги

преди 7 години

Цацата отказва да разследва умишлен взрив,всичко друго се разследва но не и истината ,защото това във Хитрино е АТЕНТАТ.Сега да вметна,ако така продължава бизнеса с контрабандни горива ,следващата мишена е е бензиностанция на Марешки,хайде да не се правим на ***,всички знаем ,че взривиха композиция със контрабандна пратка.

100

маде ин Булгари

преди 7 години

Щом като пожарникарят обещава, значи, за съжаление, Хитрино няма как да възкръсне!

99

Анонимен

преди 7 години

На снимката гробари- Бос туй село гушна букето- Нема ядове напролет ще възкръсне на небето

98

Не носете черни дрех

преди 7 години

Не носете черни дрехи по възможност. Всеки цвят има свои вибрации и смисъл. Черното от духовна гледна точка го свързват с "черната ложа" или тъмните сили. За пример представете си че сте се събрали между хора, които са облечени от глава до пети в черно. Какво мислите, че ще бъде настроението между тези хора? Със сигурност няма да е такова ако същите хора бяха облечени в светли дрехи. Как се обличаме влияе на успеха ни през деня и в живота ни разбира се.

97

ВЪПРОС??

преди 7 години

Г-Н БОРИСОВ ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ЗАЩО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В СЕЛОТО И СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО ИЛИ ПО ТОЧНО В НЕНАСЕЛЕНО МЯСТО??? - АКО МОЖЕТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС

96

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига си си правил ПР за сметка човешката трагедия бе! Съсипа държавата, сега се дуе като паун. Смири се малко, голяма нагла уста! И всички слугинстващи медии крякат като папагали. Отврат.

95

Анонимен

преди 7 години

ДО НАПРОЛЕТ Я МЕЧКАТА, Я БОРИСОВ