15

Страшно

преди 7 години

почерка на това мръсно престъпление е на групи з а мръсни поръчки вкл убииства от МВР.Да се иска въстановка минута по минута на срещата между Евстатиев и момичето..Обикновенно терористите ползват спец препарати след което жените не помнят много и не могат д а ги разпознаят.

14

pishe

преди 7 години

Pishe se "zakriti vrata" a be vrati

13

анонимна.

преди 7 години

Стига сте жалили тази малка р-ца. Нека си спомни преди това колко пъти и с кого е била. Девственица била- колкото аз съм астронавка. Нека и майка и да свали рогата от главата на баща и. Светици...........Всичко се връща

12

Гошо топуза

преди 7 години

Човека не е виновен , a брат му казва същото - той е Жерва , бил е просто напит и изнасилен . Тия непълнолетните са много опасни сега , не учат , не работят , само се чудят в кой хотел да влезят и да изнасилят някой . Да стой сега "под стража" 5-6 години , а пък после ще видим . За да не го изнасилят пак .

11

Анонимен

преди 7 години

Принципно доброволния секс с лице над 14 години е разрешен и не се преследва от закона. Над 14 години, а не над 16 години, както някои си мислят. От всичко, което съм чел по случая, май жертва стана Евстатиев и няма да се учудя, ако след време осъди България в Страсбург за това задържане. Тази 16 годишна първо сама си е казала, че е било доброволно, после като се намесиха адвокатите, се отметна от думите си. Ясно е кога е казала истината.

10

Анонимен

преди 7 години

зле възпитана пикла , и разгонен дърт нерез

9

Анонимен

преди 7 години

На мен не ми прилича на изнасилване а на доброволно посещение в хотелска стая при възрастен мъж.Какво си е мислила, че ще правят - да си разменят значки и да четат вестници.Съжалявам , но това не е изнасилване. А че този пергишин е за затвора - две мнения няма.Дали със съгласие или без съгласие тя е непълнолетна.

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво точно е станало,но е много лесно да плюеш единия или другия.Фактите,доколкото е писано в пресатата са:- момичето само е отишло с чичкото на хотел- момичето само е пийнало повечко- после са правили секс / доброволно или не/- момичето се прибира пияно вкъщи,а след известно време родителите обявяват,че е изнасилено- изнесоха се факти,че момичето е излизало и с други чичковци / а какво ли са правили/Та дали е насилено или не,според мен не е много ясно.

7

умница

преди 7 години

Като са по двечки-трички по-голям е шансът да ги забележи някой батко (дядко)..

6

Анонимен

преди 7 години

За старите бесепари една не стига...

5

Анонимен

преди 7 години

Евстатиев-лицето на БСП!Според комунистическите ***, ученичката го е изнасилила.

4

Анонимен

преди 7 години

Дано са й избрали правилната приятелка, щото както е свикнала да обикаля хотелски стаи с чичковци, току виж и двете тръгнали!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Защо да е зад решетките? Заради покварените ученички ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Яка мутра има тоя, само за кьотек е създадена.

1

Анонимен

преди 7 години

Този отдавна трябваше да е зад решетките.