55

Ala-Bala

преди 7 години

Търмп ще подкрепи светски режими в Близкия Изток и Северна Африка. Нещата ще се нарекат с истинските им имена. Ще се очертаят ясни линии на разграничения. Дори може да се отиде до очертаване и създаване на малък Халифат, който по лесно ще се контролира. Каквото и да е ще бъде по добро от теорията на лъжите и практиката на тоталния хаос на Демократическата партия.

54

Анонимен

преди 7 години

Знам само, че гаврата с недоносеното кремълско джуджее ще продължи!

53

Анонимен

преди 7 години

"Не и Флин. Той казва, че ислямът е рак, политическо движение, маскирано като религия, плод на по-нисша култура."Факт.

52

Анонимен

преди 7 години

Trump ima edin Chef i imeto mu e Wladimir Putin.

51

аа

преди 7 години

До бизнесмене и това е така, специално като им гледах дебатите, думата "бабичка" беше това, което и на мен ми хрумна. И все пак да не забравяме, че повечето американци гласуваха за нея. Проблемът е просто, че на никой не му се забърква в разни войни/кръвопролития и т.н., освен на някои приятели на републиканците.

50

socialen

преди 7 години

Това го знаят само неолибералите, работещи във вашингтонските тинк-танкове.

49

бизнесмен

преди 7 години

Много по-неприятно би било световните проблеми да ги решава една бабичка, която обърна цял щат с краката на горе хвърли милиони долари за едното повторно преброяване, което повтори изцяло първоначалния резултат, че дори увеличи преднината на Тръмп със 120 гласа. Е такова ку ку не бива да решава ничии проблеми. И сергия с 2 продавачки и хладилник сладолед не бих й поверил на такава.

48

аа

преди 7 години

я стреби вместо звездичките, нямам си на идея защо това е цензурирано.

47

аа

преди 7 години

Т. нар. "ястреби" в САЩ отново дойдоха на власт, главно щото на електората му се щеше някаква промяна, без значение каква. Бъдещето е крайно несигурно, уви.

46

Shano

преди 7 години

Тръмп ще решава кой да земи джойстик и джойстик две като играят с унуката плйей стейшън.

45

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ди го каза, America First, и затова го избраха. Не мисля, че ще е твърде активен да си вре носа по другите държави както Буш например. Ще сложи некъв държавен секретар и така.

44

Анонимен

преди 7 години

До48 Прав си,арабите не стават за войници,а величието на Персия е било доста отдавна.

43

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ми то в статията си го пише в прав текст какво мисли по въпроса този съветник за религията. Че е войнствена доктрина. Жалко че Чингис Хан не е довършил делото си по тия земи. Малко е останало да покори и Египет и всичко щеше да свърши още тогава. Пък сега я камилата я камиларя

42

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Да помня кой кого нападна, но аз акцентирах на факта че войната беше гавра със съвременното военно изкуство. А ИД сега са силни щото насреща им са шушумиги. Че той кюфтето Ким да прати една севернокорейска дивизия и нищо няма да остане от тия. Между другото бях чел че два взвода са в Сирия и сеели ужас у камиларите. Повече нищо не се пише по тая тема.

41

Анонимен

преди 7 години

До 41 да Иран и Ирак воюваха,но май забравяш ,че Ирак нападна Иран.

40

чочко

преди 7 години

ГЕНЕРАЛЕ,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!Чак сега открих истината за сбе си!

39

Fuck fuck

преди 7 години

Фак фак и пак и пак и по Сирия и по Ирак. Скоро и на други местенца и в устенца ;)))Да живее ракетната демократизация ;)))

38

М.А.Й

преди 7 години

НЕ, НЕ ЗНАЕ. ЗНАЯТ ДРАСКАЧИТЕ НА ДНЕС.БГ. ЩОТО АКЪЛЪТ ИМ Е КАТО НА БАНКЯНСКИЯ МИСИР БАЙ ***., КОЙТО ЩЕ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ДА ГО ИЗРИТЕМЕ ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ.

37

Ген полк Гадорян

преди 7 години

И Саудитска харабия и Иран са вземи едната блъсни в другата. Краен див религиозен фанатизъм. Да вземат да се ступат че да погледаме сеир. Иранците са ала бала. Навремето с Ирак водеха окопна война в стил ПСВ 1915. Повече какво да кажа. Ако бяха живи

36

Анонимен

преди 7 години

До 27 народите на Иран са по цивилизовани от арабите на Арабския полуостров,виж само колко смъртни присъди се изпълняват/чрез обезглавяване/в Сауд.Арабия бият по показатели Иран,както и в други отношения са по -назад.САЩ подържат саудитците заради петрола .Иначе двете държави имат обтегнати отношения заради религиозни въпроси.Това че САЩ подкрепят С.Арабия не значи че те са демократична държава.