11

ognyanz

преди 7 години

Плевнелиев, стига да си направи труда, ще сформира някакво служебно правителство. Щом за Биг Брадър все се намират хора, ще се намерят и за министри. Но това правителство може да се окаже пълна карикатура на управление. По добре е наистина правителството в оставка да си върши работата до 22 януари, а сетне ген. Радев да състави временно правителство. При тая конфигурация, която очакват социолозите за следващото Народно събрание, друго може и да не изберат доста време.

10

Анонимен

преди 7 години

Аз мислех ,че е дъждовална машина, а той бил социолог!

9

Анонимен

преди 7 години

Вари ги печи ги комунистите, но това, което остана след тях още го крадат новите "демократи" вече 25 години. Когато те си отидат няма да е останало нищо за крадене.

8

Анонимен

преди 7 години

Само Плевнелиев ако му беше грешката с мед и масло да си го отглеждаме. С грешките на Борисов може да бъде изписана една Библия.

7

Георги Шопов

преди 7 години

Плевнелиев е грешка на Тиквата..

6

Социолог? ДС?

преди 7 години

Никой не иска да направи служебен кабинет с 20 дни мандат. Просто не си струва, това да не е Комунистите да излязат от гората на 10 септември и без да имат нито един завършил висше образование да управляват.Е те управляваха 45 години, ама с помоща на терора налаган от червената армия

5

Анонимен

преди 7 години

За бавене на играта дават жълт картон, а Плевнелиев вече има един жълт така като гражданин и избирател от днес нататък не ми е президент.

4

Анонимен

преди 7 години

Офшорката ако даде мандата на Кунева работещите в АЕЦ Козлодуй да почват да си търсят друга работа.Тези антибългари ако не унищожат всичко в страната няма да мирлясат.

3

Социолог? ДС?

преди 7 години

Плевнелиев, няма право да разпусне парламента и да състави служебен кабинет.Вие само АУНСО ли сте завършили!?Плевнелиев предложи на Радев, той да състави служебен кабинет за да не се губи време, ама президеншата не дава, не бил положил клетва. Плевнелиев предлага да състави кабинет, който е посочен от Радев, ама и така не можело. Плевнелиев предлага да съсътави кабинет, а Радев да го остави, след като стъпи в длъжност. И така не можело. Е къде е вината на Плевнелиев. Много ясно, че никой няма

2

ined

преди 7 години

По-голяма грешка от Прецидента няма

1

Анонимен

преди 7 години

Както обикновено, Плевнелиев пак действа неадекватно. Това не е учудващо - самият Плевнелиев очевидно е неадекватен за поста, на който Бойко Борисов го сложи.