9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Няма го дежурният да напише, че Путин е виновен.ако бяхме нормална държава, а не губерния на Путин, нещата щяха да са мнооооого по-различни. Ама на дежурните ушaнки какво да им обяснява човек.

8

?

преди 7 години

Вчера имаше коментар като 9 тук.Аз му отговорих, в смисъл, че етноса в случая не е важен, че всички ще помогнем според силите си, а също и че сред загиналите беше съобщен човек с българско име.После и двата коментара бяха изтрити. Не ми стана ясно защо са изтрили и моя коментар.Сега гледам, 9 си стои близо 50 минути??Значи ли това, че в този сайт няма уточнени правила и че на всеки дежурен *** се предоставя правото да цензурира, както намери за добре?

7

Теди

преди 7 години

Бог да прости мъртвите и да даде сила на живите

6

Анонимен

преди 7 години

Село Хитрино е предимо турско село не случайно са се прицелили точно там , абсолютен Атентат е срещу турското население в България , да се разследва от Международния Съд

5

Анонимен

преди 7 години

Няма го дежурният да напише, че Путин е виновен.

4

Анонимен

преди 7 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ КОЛЕДА СТАВА НЯКАКВА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ.

3

Б-я цяла за вас тъжи

преди 7 години

Плащаме много скъпо за създалото се положение на нисък стандарт в страната.Почти всяка година има жертви в мирно/ без война/ време. Защо ? Защото бедността и да не е порок е тежко бреме - липса на профилактика на инвентар , техника и пр. ,за да има икономии в заводи и фабрики. За какво се вложиха млр-дите заеми - за раб.места, строежи на заводи,за подобряване на здравеопазването ,за заплати...ЗА КАКВО ??Дано няма други инциденти(Бог да прости нелепо загиналите !!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Тия скапаняци, макар и в оставка не се посвениха да ши правят отново ПР на гърба на загиналите. Бог да прости така нелепо загиналите хора, чиято еди нствена грешка е, че са се родили в Тикволандия.

1

За 2

преди 7 години

А ако наистина е карал като джигит ко праим, Ъ?Пак ли ще са виновни илюминатите,рептилите и международното положение ?Простотията си има висока цена ...