14

Анонимен

преди 7 години

За евакуацията на хората разбрах,но това е село хората си имат домашни животни тях какво ще ги правят някой нещо да каже

13

Гражданинът Х

преди 7 години

До Светла ... , не е това , което си мислиш , а е контролиран взрив с няколко косвени жертви с цел разколебаване на терористи от акт на насилие с няколко пъти по-многобройни жертви. Цял ден излъчват как обливат една цистерна , а огънят си гори в единият й край и никой не го гаси , а по спокойният тон на определени лица оставам с убеждението , че все пак са знаели за всичко това , което се случи днес.

12

ha ha ha

преди 7 години

Защо говорят за "вещество", което е опасно?Това опасно вещество няма ли си име или не знаят със сигурност какво има в цистерните?Или това "вещество" е класифицирана информация?Ха де!

11

Анонимен

преди 7 години

Как се нарича пасното вещество щ каже ли някой? Защо ги настаняват във физкултурен салон - нали всяка община е длъжна са има резервен фонд от жилища именно за подобни събития - или междувременно са ги шитнали на ниски цени на свои приближени!?!

10

Коце кмета

преди 7 години

Кое ще веществото? Надявам се Тиквата да не се опитва да събира пропана, че ще му е малко трудно, но може да сръбне малко етанол и да предизвика всенароден празник...

9

До Надка

преди 7 години

Браво на пожарникарите и шьофьорите, които на терен, ще извършват опасното извозване, а Банкянския Т0луп, ще ръководи операцията най-близо от Шумен, не се съмнявай !

8

Светла

преди 7 години

Терористичен акт!!!

7

невидим

преди 7 години

една от причините за трагедията в хитрино е това че ж.п.линията минава през центъра на селото.така и единствената магистрала от едно време минава през центъра на всички населени места през който минава.я познаите кой ги е проектирал.е

6

капоне

преди 7 години

товарът е на мафията?

5

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Много хубаво си се наричат БДЖ- Бангладешки държавни железници! Нивото им е по зле даже от бангладешките.

4

Анонимен

преди 7 години

В сайта на Прокобиев защитават фирмата. Имала лиценз от 10 години.

3

Анонимен

преди 7 години

Вагоните са на Иво Прокопиев и хора от кръговете "Агнешки главички" и "Капитал"! Това е една *** ***, която се опитва да яхне властта и която свали кабинета на г-н Борисов и ГЕРБ от власт. Днес.БГ, изобличете и изнесете пред обществото мръсотиите на Иво Прокопиев, Иван Костов, Радан Кънев, Сашо Диков, Цветан Василев, Лозан Панов, Гриша Ганчев, Огнян Донев, Слави Трифонов и останалата *** и неокомунистическа ***! Ние искаме да знаем!!!

2

БГ бежанец

преди 7 години

Докарайте им фургони на хората, да от ония хумавите с климатиците, къде ги пращате в Шумен в студения салон. Мародерите ще изпооберат на хората имането. Шумкарскйа държава.

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Щом трябва да ги евакуират,ако трябва и принудително.Браво за адекватната реакция и достойното поведение на двамята господа.