85

до 91

преди 7 години

"Питам се за какво ли ги има тези Линейки"И аз се питам същото.Защо са линейки, като доктори и сестри вече няма.Докторите завършват и заминават в чужбина.Мъдрите политици питам. Защо пропъждат лекарите?

84

Анонимен

преди 7 години

Като не сме ги изселили и изтребили още преди 100 години и като тия *** идействаха да двалят и последствие умориха другаря Живков на им сега възмедие, а онова с щипките да си таврете одзад, кой пия ракия и мези сланина такиванеща не го хващат

83

до нали

преди 7 години

Държавата ни се намира в критично състояние!!!!И право на всеки гражданин на Бг е да зададе въпроса Защо и докога???!!!И хайде да престанем с Изърканите "МАНТРИ" - комунистите, Русия, Путин, ЕС, евреите или извънземните!!!Вината е наша!!!Никой не ни е виновен, че се докарахме до това състояние - бедни, болни, ограбени, бити, унижени, предадени и продадени !!!!!!!!!!!Първата стъпка за преодоляването на кризата, в която сме изпаднали е - да признаем вината си!!!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Всичко е с главата нагоре в тая имитация на държава, просто се чудя как всеки ден не се случват инциденти като този. Хората са оставени на произвола на съдбата ,животът ни.не е сигурен. Здравеопазване няма, съд няма. Държава няма. Все ни плашат с възможен атентат от мигранти джихадисти, но все най-големите "атентати " са дело на местни българи- В най- метафоричния смисъл на думата. И това преди Коледа.... в "християнска " България, някой не мисли ли, че Бог наказва по някаква причина онези нации които имат някакъв тежък грях. И разбира се страдат невинни хора.

81

нали

преди 7 години

До Анонимен 82 "Какво искаш,бе-НАТО и ЕС да ти гаси пожара ли.А къде е вашият приятел Путин"България + НАТО + ЕС и точка!

80

Анонимен

преди 7 години

Ивайло Московси тамнокожия Министър с небългарски корени е виновен , коя е Фирмата с газта

79

Анонимен

преди 7 години

Телефон 112 не работи. Това се знае от всички. Веднъж звънях 30 мин. и никой не вдигна и се отказах. Този телефон не работи.

78

1

преди 7 години

До Анонимен-82вашия комунист бойко нали е там,другите за какво да бъдат там,но хората питат,като какъв е там,собственик,или ангел-спасител.

77

Shopp™

преди 7 години

До АнонименИнтересно, как НАТО и ЕС ти разбиха държавата, след като самият бай Тошо заяви, че социализъма в БГ е недоносче и ние вече немаме пари и требе да се приземяваме, приземяваме, приземяваме....И това беше 15 години преди да дойдат ЕС и НАТО...

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81=================Какво искаш,бе-НАТО и ЕС да ти гаси пожара ли.А къде е вашият приятел Путин.Къде са комунистките Бокова и Сталинка.А?

75

Анонимен

преди 7 години

Къде са сега нашите атлантически партньори, къде е Нато, къде е ЕС? А? Къде са тия негодници?

74

Анонимен

преди 7 години

Изтрили сте коментарът ми, че мъжът е трябвало да бъде до жена си, а не да дава интервюта?!

73

Анонимен

преди 7 години

Министъра на Транспорта с небългарски корени на Съд в Еврипейския Съд

72

Анонимен

преди 7 години

Пияни Пожарникари псуват като селяни , шефа не Пожарната да подава оставка и то незабавно

71

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДАЛИСОВ ПРЕЗ 2014-ТА СА РЕАЛНИТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ!!!БУДАЛИСОВ СЪСИПА БДЖ И НЕ ДАДЕ И ЛЕВ САМИ ДА СЕ ОПРАВЯЛИ ТОВА НАПРАВИ ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И ГО ПРОДЪЛЖИ ПРЕЗ ВТОРИЯ!! А БДЖ Е ДЪРЖАВНАТА ЖЕЛЕЗНИЦА!

70

Анонимен

преди 7 години

До ЦиганинКАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ДРУГИТЕ ГРЪМНАТ БЕ МОЗЪК СЕЛО НЯМА ДА ИМА КАЗВАСЕ ПРИОРИТЕТ НА РИСКА

69

Внаги

преди 7 години

съм мислел,че македонистите са по-гадни и от ислямистите!Четейки коментара на бъдещият албанец (там разминаване няма да има) за N-ти път стигам до извода,че на маке каквото и лошо да му причиниш,все е малко!

68

до 70

преди 7 години

До АнонименБъзикаш се нали?

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонименчешиш си езика само

66

Анонимен

преди 7 години

След петата композиция искри. Пета жертва 18 годишно момче. Много съвпадения.