84

Анонимен

преди 7 години

С какво се хвалиш, ти неграмотнико?Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Македония с по големи заплати от България. С това което стане днес в с. Хотрино ли? Или с държавна Тойота с която си джиткаш тлъстият ZAdnik?

83

ввв

преди 7 години

"Вече има кръв за пострадалите, ще получат и по 325 лева" вестник СегаЕто така се пише история по герберастки - 325 лева.Това е подигравка със загиналите бе, мамка ви!

82

Анонимен

преди 7 години

В историята има и черни страници.

81

анонимен

преди 7 години

какви успехи бе нахалник,долен комунист,не виждаш ли бездомните,просяците по улиците,бежениците който минават през границите както си искът.

80

ддт

преди 7 години

каква история пишеш бе Тиквооо? Добре , че България още я има.Умрелите от измръзване майка и двете и деца от гр.Куклен ли са историята дето пишеш ?Дето личния им лекар бил в Кърджали? И дето през границата влиза който си иска ,а в болница се влиза с пръстов отпечатък? я се скрий!И съм достатъчно успял в живота и професията си, преко такива като тебе.

79

Анонимен

преди 7 години

До пазач на паркинга Tъпaнаp... Що писа толкова да стане ясно от раз колко си Tъп...?

78

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно го е казал Борисов...За пореден път!

77

смешници

преди 7 години

На всички драскачи - както е казал поета "А Вий, вий сте ***" (едва ли знаете поета)

76

Анонимен

преди 7 години

До на Първо мястоДругарю , след над 50 години власт на БКП-БСП даже сме много добре . След няколко национални катастрофи предизвикани от БКП-БСП какво очакваш . Иначе добре , че беше ГЕРБ и Борисов , които за няколко години построиха още една България .

75

маверик

преди 7 години

Историята е написана от ЦСКА и Левски,а не от интернационалния отбор на Разград

74

пазач на паркинга

преди 7 години

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

73

на Първо място

преди 7 години

Другарят Борисов смята за свой най-голям успех това, че каруцата България трайно е заседнала на всички възможни последни места в Европа. Пардон, по инсулти сме на Първо място!

72

Анонимен

преди 7 години

Борисов, кмета на Симитли май скоро не ти е прекопавал задния двор?

71

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Всеки мало-умник сложен на твоят пост, може да пише история, въпросът е, каква?! История, с която ще се гордеем или история, с която ще се срамуваме или история, която ще разказва как сме изчезнали от лицето на земята. Върви си и спри да взривяваш влакове. С атентати, няма как да докажеш, че си ни нужен. Не, ти си ненужен! Върви си! Върви си! Върви си!....

70

Анонимен

преди 7 години

Правилно Борисов се сравнява с Луидогорец, това е отбора на ***..., а той рита в техния отбор.Честити 16 милиарда заеми, честита втора турска етническа партия ДОСТ, честити нови 500 000 напуснали България и честити още толкова амуджи, внесени от Афганистан, Ирак и Сирия!За въжето сте!

69

ефрейтор Борисов

преди 7 години

Очаквайте тежката дуловска алтилерия от 152 мм. гаубици да започне стрелба по Путин и Тръмп за трагедията в Хитрино.

68

Българка

преди 7 години

Луд - та за връзване - пишел история - психар

67

Успелите

преди 7 години

Да, ти не си успял в нищо. Нито един свой мандат не си довършил - гл. секретар, кмет, два пъти премиер... нищо не си завършил.Успя само в проваляне на държавата, вземане на безумни кредити, обедняване на нацията, проваляне на всички големи проекти на държавата и е безкрайното крадене

66

Анонимен

преди 7 години

Височеството от Банкя пристигна ли в Хитрино? Там вече чакаха ли го пърхащите репортерки задъхани от буйна страст

65

Въпрос от икономист

преди 7 години

Каква история написа ТИ за северна България? Наби 95 % от европарите в Юга и обезлюди и съсипа цели райони в Севера. Даде на Водстрой- Пеевски около 1,5 млрд. държавни поръчки за 4 год...и съсипа съдебната реформа . Сега съдиите стачкуват ,че влачат обикновени дела по 4 год. Румъния е с мин. заплата 276 евро а ние с 210. Догодина румънците я вдигат на 320....това ли ти е успеха бе ТИКВО?