27

Анонимен

преди 7 години

pari v banki ne vkarvam,samo vzimam ot tam

26

Aman ot teroristi

преди 7 години

Данък лихва беше Мръсно престъпно организирано мероприятие което обезпечи на Nагли престъпници следене он лайн на всички вложители автоматично..

25

Анонимен

преди 7 години

не сме задръжняли, а външния дълг е намалял с 3 милярда последните две години. Просто в интерес на истината отговарям

24

Анонимен

преди 7 години

Който си е с акъла, не държи пари в банка. Но и нищо няма да го накара да ги "инвестира" или похарчи, защото на някого му се искало.... Така икономика не се "съживява", това са детинщини, само че направено от "мастити" икономисти.

23

Анонимен

преди 7 години

Идеята на данък лихва не е да се съберат много пари от данъци, а да се стимулира парите да се инвестират в нещо различно от депозит в банка. Депозитите в банка не са добре за икономиката на страната. Това че намаляват депозитите, а с тях и данък лихва показва, че икономиката върви в правилната посока.

22

Анонимен

преди 7 години

лихвите падат и приходите от тях също,при някои влогове заради таксите даже са на минус ама държавата не поема част от загубите,тя само взима,не дава.

21

Анонимен

преди 7 години

Еврейчугите са в дъното на цялата тази финанасово-банкова гнусотия!

20

Shark

преди 7 години

До 29. Схващам че това е обир, затова парите ми не стоят в банка. Явно много хора са го схванали по същия начин, щом отчитат негативни резултати.

19

Shark

преди 7 години

До Clown007. Защото когато си ги получил тези пари си платил вече данък върху тях. Дали от продажба на имот, дали от бизнес или от друг източник, всеки плаща данък доход. А това се явява втори данък върху същите пари. Сега схващаш ли?

18

д-р Исня

преди 7 години

Целта на този двнък не е да събира пари в хазната, а да извади застоялите средства в обръщение и по този начин да раздвижи икономиката. Колко пенсионери движат сега икономиката като вкарват свежи пари в търговията на дребно - кой 100 хилки, кой 5. Циганете после си куппуват плазми и дрънкулки....Ама пък големите фирми изнасят от страната тези пари....май е по-добре си седът под дюшека!

17

;)

преди 7 години

До АнонименА колко бяха лихвите по кредитите?

16

ЯзекА

преди 7 години

Нема да се притеснявате. Скоро лихвите че са отрицателни и ония изеници че требе да ни връщат...

15

Clown007

преди 7 години

Щом е доход (макар и от лихви) защо да не се облага , но *** не обича да дава а само да получава и да мрънка. Това е положението.

14

Стамат

преди 7 години

Спокойно другари, скоро банки няма да има ;-)

13

Мушмурок

преди 7 години

Стига ревахте ***. В нормалните (със умни хора) държави тоз данък стига 30%_50%.

12

Emigrant

преди 7 години

Данъкът съществува и в ГФР.Всеки има право да получи 810 евро лихви без да плаща данък,ако предварително подаде молба в банката за освобождаване от данъка.Но освобождаването евъзмобно само до 810 евро на човек или 1600 за двама семейни.Не го оправдавам разбира се.Прави се за да се скърпи пробития бюджет.ГЕРБ бяха в трудната сируация хем да напълнят бюджета,хем народът да не е раздразнен.Няма как да стане.Но сега не предвиждам да ви стане другари по-добре,когато дойде баш капиталистката ***

11

Анонимен

преди 7 години

До le6tanИ ти драги само хабиш храната ама никой не е дошъл да ти стъпи на врата и да те отърве от мизерното ти съществуване....

10

le6tan

преди 7 години

Лихвата е доход и Кати такъв навсякъде по света се облага с данък доход. Стига мучахте.

9

Истината

преди 7 години

Ако станем като САЩ - всеки да може да притежава оръжие, тия паляци от народното събание ще станат изчезващ вид!

8

Анонимен

преди 7 години

Ще раздават помощи на пенсионерите в Гърция които взима по малка пенсия от 850 евра.....