27

Анонимен

преди 7 години

Съществото Миленко ще ходи "на море" в любимата си сърбия.

26

Анонимен

преди 7 години

Излъга пеканият демократ излъгаа .а !Щял да го включи ......

25

Demokrat

преди 7 години

"Забранихме на Миленко Неделковски да влиза у насТова заяви външният ни министър в оставка Даниел Митов"Голям праз :))))))))))))))))

24

Бургас

преди 7 години

Миленко е лицето на русофилията! ГНУС!

23

Анонимен

преди 7 години

Баси простотията! Оставете го да влезе, дори го поканете за нещо си и после го дайте на Динко да му стопи шкембето на този мехур. Как ще влезе у нас, да ме е луд! Да не влиза никой от родата му също. Ако са им издадени паспорти след изтичане на срока им да не се продължават. Тогава те ще си го утепат.

22

Ани

преди 7 години

Виждаме какви са вандали русопоклонниците.

21

Анонимен

преди 7 години

Кога най-после ще разберем ,че в болшинството си македонците не искат да имат нищо общо с България , най-малкото пък да ги управляват политиците от София,които и ние не обичаме.Толкова ли неможаха да поставят паметник съгласувано с управниците в Скопие , иначе става ,,каквото повикало такова се обадило,,

20

ТРЯБВА

преди 7 години

На Миленко има забрана за влизане в България , Добре .Ама защо децата на Миленко и внуците му има Разрешение ?Децата му и внуците му са с БГ Паспорти . КОЙ ИМ ГИ ДАДЕ ???

19

Jaze

преди 7 години

Значи според министъро, българските усилия за въстановяване на паметници включват и абсолютно незаконни действия като незачитане държавните граници, игнориране законодателството на страната, на чиято територия трябва да бъде паметникът, липса на всякаква комуникация на ниво министерство със съответната страна, награждаване на нарушителите на чуждите и междинародните закони, поощрявне на вандализма и самоуправството. С една дума в началото на 21 век, България e на нивото на ИДИЛ ......

18

Младши

преди 7 години

Аз пък ще му "възродя" сърбоманското име и от днес ще му викам Мърленко.

17

Маке=Българин

преди 7 години

Честните македонци вече са го осъдили,тоя ***- те само го дебнат и скоро ще да му случат някоя случка!

16

мнение

преди 7 години

Не само на този човек, ами и на онези в македонските министерства и органи на управление трябва да се забрани да влизат в България при такива провокации...

15

Teo

преди 7 години

Доста народ очакват от нашите служби едва ли не да го пречукат този.Дори и бруталните МОСАД не биха постъпили така в подобен случаи.Българомразци е имало и ще има винаги. За какво да го трепем? Да го направим мъченик този ***? В случая ФИРОМ са за гласене, защото държавата, където се е случило подобно нещо трябваше да го осъди и този да стои някой друг месец на топло за вандализъм.А те направиха точно обратното. Макета. Все ние сме им виновни, но както е тръгнало шиптърите ще ги оправят!

14

Анонимен

преди 7 години

От всички страни в Европа, не в ЕС, в Европа, България е с най-нисък стандарт на живот, най-бедна, най-изостанал в развитието си, с най-неугледна инфраструктура, най-корумпирана и най-обезлюдяващата се, с най-голямата *игания и олигархия след Албания, предполагам мн го е яд, че няма да може да влиза в България.

13

i'm

преди 7 години

М...Ще си разплете чорапите точно...! Отговорните органи в нормланите държави издават заповед за арест на територита на съответната държава. Когато премине границата, арестуват го и на съд по бързо производство! След това пак да троши. Ето така постъпват управниците с достойнство!

12

Гого

преди 7 години

И все пак и от думите на бившия министър си личи, че министерството на външните работи не си е свършило работата - чак на 27.09, т.е. след "инцидента" с този Миленко се обръщат за разрешение в Скопие. И на нас не би ни било приятно, без позволение от българска страна, македонци, турци, руснаци и др. да си строят паметници (или поне ако си строят да е в двора на посолствата им, което си е тяхна независима зона).За мен си беше по-скоро провокация от страна на Патриотите, по руски заказ...

11

Анонимен

преди 7 години

той пък щот е заритал...

10

Анонимен

преди 7 години

един клошар по-малко

9

Анонимен

преди 7 години

Той сам си каза, че ще му е мн мъчно да не може да дойде в бг да гледа стари комунистически блокове и ***...напълно го разбирам.

8

ха ха

преди 7 години

Глупостта му го издава!