82

Анонимен

преди 7 години

Я, откъде се пръквали инициаторите на монополизма - най-вредната доктрина на всеки обществен строй, която рано или късно го срива до основи. Браво на този мъдър Томусшиев. Дали пък Топлофикация не е член на "ръководената" от него организация. Така сигурно мисли да топлофицира малките къщички, та да подари на богатите им като него обитатели чисто и евтино отопление, с пенсиите, чието достойно равнище такива като него са осигурили. А за тях да има медал от гума за мъдрост.

81

Анонимен

преди 7 години

До шопендар"Топлофикация" не я мисли. Народно събрание пак ще им подари законче, като онова, с което национализира частна собственост на гражданите - вътрешните инсталации и ги даде за безвъзмездно ползване, т.е. да печели Топлофикация, но поддържането и поправките да правят гражданите, защото това не била работа на Топлодерация, само безвъзмездното ползване. И така издевателстват над собствениците. Та и за замърсяването - ще си изкарат закон ние да им плащаме глобите, защото те яко мърсят.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83Основни причини за праха:1. Позорното улично "миене" - веднъж годишно най-много. Малките и крайни улички и градинките не се мият. И мръсотията нахлува.2. Отвратително ниската битова и лична хигиена. Миене на колите и тупане на постелките им на улицата.3. Изnpaжненията на домашните кучета. Цигарена пепел! Хpaчките-е-е! 4. Ремонтните изкопни работи, без възстановяване на покривката и тревата.5. Домашни"саниране"и "строителство" - бои, мазилка, купища ситни стъкла по тротоари.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Защото май горят отвреме-навреме и то нощем, когато хората спят, различни ***. Преди година беше мор от смрад. Питахме, мрънкаха, имало вече завод, само дето се оказа, че заводът е за селекциониране и пакетиране, а не за унищожаване, някъде запратиха част из провинцията, малка част май пак я горят тихичко в тецовете. Няма отговор. Не се знае. Гадаем по миризмата.

78

Анонимен

преди 7 години

Проблема е в презастрояването.Помощите за отопление да са само за ток.И простия Българин като иска да е гражданин да не си гори *** хартиики,пласмасовите бутилки и старите гуми и.н.т

77

Анонимен

преди 7 години

Абе ТЕЦа обгазява все едно горят трупове, защо?Това е от 5-6 години преди не беше така

76

Анонимен

преди 7 години

Живея в центъра, бившия квартал Ючбунар.В голям част от по-старите къщи живеят "шведи" (или араби) и много ми е интересно как ще им вземат пари.Освен това има значение дали се отопляват на дърва или на въглища и други ***.А що се отнася до гетата, там се отопляват с каквото намерят. И не се диша около тях. Какви данъци ще им двигнат като постройките са им незаконни и данъци не плащат въобще.

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79"И като приберат парите как точно ще изчистят въздуха?"---Със ду*ане, брат, цялата "управляваща" върхуЙшка ще ГОДУ, чак до Ханой

74

Анонимен

преди 7 години

Истина е че въздуха в София от година на година става все по гаден.Но:1.Хората плащат на Топлофикация нереално високи сметки-по-високи от Германия например за същата квадратура.Този рекет със сигурност влиза в партийните каси,иначе просто би бил невъзможен.2-отказахме се от ядрената енергия защото била свързана с Русия.3.По света вече монтират соларни покриви по-евтини от керемидите!4.Общината не мие улиците.5.Синя и зелена зона трябва да са денонощни,а градския транспорт много по-евтин.

73

Анонимен

преди 7 години

До koko"Пуснете язовир Искър да ви измие от столицата."---Коко, с тоя разградски Домуз да не би да си бъркате по дуБките, там в Делиормана?С язовир "Искър" ще измием цялата тази ***, дето задръсти София, след като ЖелЮ Жабата (пак от Делиормана) отмени жителствoтo, въведено още от Цар Борис III !

72

Активист на БКП

преди 7 години

Похвално !!! И не само в София ,а и в провинцията !!!

71

шопендар

преди 7 години

***,време е да спрете и трабантите и вартбурзите от движение,зер двутактовите пушат та пушек се вдига.и като ми спреш дървата с какво ще се топля бе изроде,като умра от студ кой ще ви издържа бе управници скопени.затрихте държавата сега затривате и малкото останал народ,и ще ви останат само *** и топлофикация.

70

Анонимен

преди 7 години

Те и сега плащат такса, и не само софиянци. Умници! За акциз не са ли чували?

69

пипи

преди 7 години

Нямам нищо против Мангусчиев да ми плаща сметката за тока и няма да паля камина.

68

Анонимен

преди 7 години

Този от ГЕРБ се изказва доста неадекватно с тезо местни данъци. Най-много заммърсяват едни специфични такива, живеещи в Филиповци, Факултета и т.н, които освен крадени въглища и дърва, горят масово и стари автомибилни гуми. На повечето от тях къщите или бараките са незаконни и едва ли плащат местни данъци.

67

Някой си

преди 7 години

Искам да видя как г-н Домусчиев ще вземе такса от Филиповци, Факултета, Христо Ботев и подобни квартали на София и техните подобия в другите градове на България.

66

??

преди 7 години

Домуса сигурно има някоя луксозна камина във тях и си я палят с булчето си от време на времеама с екобрикети! Да се търкалят на кожата от бяла мечка пред камината!Ама сега се прави на ощипан!

65

Анонимен

преди 7 години

Дай 20 бона и ще се отолплявам с термопомпа. То е лесно така да се изказваш като си шлякал на коритото 20 години.

64

Анонимен

преди 7 години

Кой си ти че да ми налагаш данъци и да ми казваш с какво да се отоплявам бе мръcен гелосан пeдерас ? Никой не ти иска наркоманското мнение. Гледай си дрогата и не се изказвай да не усетиш народната любов. *** !

63

1977

преди 7 години

На практика най големя замърсител се оказва Министерството на труда и социалната политика,раздавайки помощи,дърва и въглища за отопление,ако общината се нагърби със субсидия да ги замени с Екобрикети,със сигурност качеството на въздуха ще се подобри!