28

Анонимен

преди 7 години

DO 22 ABE IVANE KAKVO FANTASIRASH. HORATA CHASTNIZI EDIN KASAN SA RAKIYA DA NAPRAVAT PUK VIJHDAT PROBLEM, A TI SA CHASTEN A E Z GOVORISH.- VISH AKO NA N E K IM SAPOVYADAT OT MOSKVA MOJHE I DA VIDIME RUSKA CHASTNA ZENTRALA. TE TAKA SI PRAVYAT HOTELI NA BULGARSKOTO CHERNO MORE.BES DA PITAT!

27

Анонимен

преди 7 години

s14.radikal.ru/i187/1412/fc/299ba702925e.jpg

26

Анонимен

преди 7 години

неписаният член 1 на търговския закон гласи: 'не подписвай нищо, преди да си прочел наказателния кодекс' :)

25

КУРнелия

преди 7 години

Крали сме,крадем и пак ще крадем .Както и колкото ни наредят съветските другари

24

Анонимен

преди 7 години

ГЕОРГИ СЕДЕФЧЕВ ПЪРВАНОВ И РУМЕН ЕБАНОВ ОВЧАРОВ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ТАЗИ КРАЖБА НА ВЕКА

23

М даааа

преди 7 години

Крали сме,крадем и пак ще крадем.

22

Анонимен

преди 7 години

Само частен да не става вече с наситихме ако и това се даде пак на американци като мариците каква ще е ползата за държавата отново дългове а парите от дълговете пак ще изчезват от данъци не може да се живее държавата също трябва да има откъде да печели

21

Кратун

преди 7 години

Схемите им нямат край. Как може да св краде толкова безсъвестно и безнаказано? Разсипват и малкото, което е останало от държавата!

20

Иван

преди 7 години

Ей българи, усещате ли тънкия момент тука. След като вече имаме площадка и оборудване, да си направим АЕЦ-а, ама да е частен. Демек, печалбата от него да отива в частника, пък рисковете от проекта за всички нас.

19

Некъф луд

преди 7 години

Добре де, площадката е наша, оборудването също, ама каква ще е далаверата на държавата в проценти, 20-30-40 никой не казва? Да не се окаже че им даваме всичко те строят и лапат 99% от АЕЦ-а.

18

Гошо от почивка

преди 7 години

Без държавата? Нима отново искаме частник да дойде и да си наложи нечовешките цени за десетки години напред? Помнете Американските Марици... Това ще е катастрофа!

17

Анонимен

преди 7 години

както каза дрОгарят пАрванов - голям шлем.... че е голям, голям е, ама каска ли е, шлем ли, член ли и къде влиза е малко спорно :(

16

Анонимен

преди 7 години

'глупакът и парите му бързо се разделят' - английска поговорка. едните подписали договор за реактор, без да имат пари за цялата площадка и без да подпишат основния договор, другите пък прекратили договора, без да имат пари за неустойките и без да са подготвени за арбитражно дело. е, руснаците си взеха парите за реактора, а сега и консултантите ще си вземат парите за консултациите. един конго-бонго президент има повече акъл от нашите маймунчици - поне наема ПРЕДВАРИТЕЛНО специалисти. пфууу

15

Анонимен

преди 7 години

Пускат всичкото за приватизация, купува се всичко за жълти стотинки от някоя офшорка. Следват велики планове за чужди инвестиции, работни места, преговори разни с мегасветовни компании. През това време се реже НЕНУЖНОТО желязо на площадката, релси, кранове, разбиват се и бетоните, за да се извади арматурата. Междувременно минават 10г., променят се икономическите условия и пазарната конюнктура, проекта вече е невъзможен по обективни причини; реакторите - на скрап, а офшорковците - мириардери.

14

Анонимен

преди 7 години

всичката ни работа е такава, проблемът с белене, с приватизацията, с болниците, с каквото щете са заложени още от самото - никога не сме имали специалисти по здравен мениджмънт; финансисти, които са учили дългосрочно финансиране на енергийни проекти, нула компетентни юристи, които могат да направят подобен договор. добрият хирург не е задължително добър икономист, нито бившият инженер разбира от международно кредитиране и финанси. само вижте какво са завършили подписалите тези договори.

13

Анонимен

преди 7 години

Георги Първанов и Румен Овчаров в затвора, немедлено!

12

Анонимен

преди 7 години

Е това е...да са живи и здрави агент Гоце и Р. Овч. И да не забравите на изборите да гласувате пак за БСП и АБВ?А с парите кремълското недоносено джудже и пияната измеет Лавров, да си купят свещи дано! А забравих...и с парите от КТБ също!

11

Някой

преди 7 години

Ха сега да видим кой ще понесе отговорност и то истинска? Има си договори, протоколи, подписи и т. нт. Или пак няма да има виновни и пак никой няма да влезе в затвора? Ако наистина никой не влезе в затвора вече ще бъде 100% ясно за всички че партията БКП която е взела власта през 1944г. НИКОГА НЕ Я Е ИЗПУСКАЛА!!!!!!!

10

Shopp™

преди 7 години

И за кво им подарихме един милиард лева?Те не са произвели никакви реактори.Всичко е една врътка, която русофилите разиграха, за да ни ограбявт за пореден път.

9

Анонимен

преди 7 години

Гербавите платиха 7млд откраднати от българския народ, без да попитат кой е виновен!!!??Мутрата дори назначи крадците от Белене Р.Овч и П. Димитров на държавна хранилка, а подуправителите на БНБ виновни за кражбите от КТБ , преизбраха отново за да замитат следите. Умориха хората от глад.Срам.