11

Анонимен

преди 7 години

Това долно ко --ле трябва да се убие с камъни, да се мъчи дълго. Също и баща му.

10

инструктор

преди 7 години

може и да не съм вещо лице,ама тоя удар с 94км/ч дето го мъчат да ни го пробутат не е вярно....... поне 150км е било.................

9

Анонимен

преди 7 години

Бяха писали в пловдивски вестник, че в компютъра на аудито е отчетена и запомнена скорост 94 км в момента на катастрофата. Аудито има неверятна спирачна система. Сигурно е карал 150+.

8

Анонимен

преди 7 години

много се спекулира с отнетото предимство. Скоростта в града е 50 км/ч по много причини.Не може ти да летиш с 200 в града и да претендираш, че някой ти е отнел предимството.А този, за да ги удари с 97 не е карал със 100.

7

Циник

преди 7 години

Абе я се спрете бе! Какво ми търсите "под вола теле" Огледал ли се шофьора на Пежото! Синчето на баровеца е виновно ! Ако бяха ваши бащи , майки, и сестри ...пак ли тази щяхте да пеете?! Сигурен съм, че на този "състезател" не му е сефте - да кара из центъра на града с превишена скорост! Татко е баровец - ще ме оправи! 3ма убити!

6

Анонимен

преди 7 години

При 100 км/ч най-съвременните автомобили с трезвен владеещ се шофьор спират за 35 метра. За да отхвръкне блъснатата кола на 20 метра реалната скорост на удара е била с поне 130-140 км/ч. При такава сила на удара дори от претоварванията на вътрешните органи вследствие ускорението на което са подложени се причиняват необратими травми.

5

Анонимен

преди 7 години

Голям парадокс - на пияния му отнели предимството и чисто съдебно минало. Адвокатът кърти с такива мисли, актът какво е - тоалетна хартия!

4

Анонимен

преди 7 години

Колко удобно скоростта (неизвестно как) е определена (сигурно на око или с Лазар) на 94 км/ч, иначе става с над 50 км над разрешено, а пияния синковец трябва да се отървава...

3

До 5

преди 7 години

Напъно съм съгласен с теб.А също и ако тази ситуация се случи на трезвен шофьор и с 50 км/ч се съмнявам че ще се стигне до ПТП.Всеки може да реагира про 50 км/ч-ще намалиш, ще заобиколиш, няма да има 3 жертви.

2

тапак

преди 7 години

Чини ми се, че всичкия панаир е за да се намерят смекчаващи вината обстоятелства за синчето... Жалка територия.

1

Peppi

преди 7 години

А защо спряха да споменават, че е пил алкохол и се е качил да кара?