9

шуменка

преди 7 години

Ако имаше по-точна снимка, щяхте да разберете, че на тази пешеходна пътека трябва да погледнеш надясно /веднъж/ и на ляво, ама на силно ляво, защото платното е зад гърба ти. Ужасно е, просто тук десния завой на колите трябва да се забрани. На това кръстовище по принцип стават много инциденти, защото е неправилно структурирано - и за коли и за пешеходци.

8

Анонимен

преди 7 години

тоя че е кртен кттен е.обаче в шумен за беля звам .че пресичат след като се огледат изпод вежди ,и когато идва авромобил,кифлата навежда глава и тръгва като катър.правят го само кифлите.

7

Така е

преди 7 години

До Бой и стригане 4 А де се муунеш на пътеката , когато има автомобил на 10-15 м. си е чисто самоубийство. На такива жени у наше село им казвам гламаци.

6

Анонимен

преди 7 години

миналата седмица без малко да прегазя дядо на "пешеходна пътека". Пиша я в кавички, защото тя беше буквално изтрита, а единствените следи от нея бяха близо до тротоара, където имаше голям брой листа отгоре. Знак от моята страна нямаше - само от срещуположната. Дядото си знаел че има пътека и тръгнал самоуверено, но аз като съм в чужд град от къде да знам? Добре че карах с 30 и спрях на 40 см от него. Ако беше станало нещо - той пострадал, аз виновен а общината дето не е боядисала - невинна.

5

Регулировчик

преди 7 години

А дали са вдигнали ръка, че ще пресичат?

4

Бой и стригане

преди 7 години

За неспазване на предимството на пешеходна пътека трябва да се прилагат наказанията за "опит за убийство" и "убийство". Да караш с 60-70-100 км./ч. на 30-40 метра от пешеходна пътека си е целенасочен опит за убийство.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами явно жениците не са носили радар да засекат скоростта на идващия автомобил и калкултор за да пресметнат дали имат време да пресекат.

2

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е партия на автоталибаните и е нормално да насърчава газенето на хора по пешеходните пътеки.

1

Анонимен

преди 7 години

Пешеходците ще излязат виновни няма да е луд я ,който яде баницата ха