9

Евролюб

преди 7 години

До ЦиникМи просто е, Гърция не може да побере 1 млн души, влезли през нейна територия в Германия, Швеция, Австрия и прочие и да си загроби страната и нейното население. ЕС затова е съюз, за да си помагат членовете му

8

НИКО

преди 7 години

дъртата вещица ги покани сега гърция и българия да ги приемат обратно тогава да им издават паспорти веднага и като граждани на ес сами ще се махнат в западна европа

7

до 6-ти

преди 7 години

До ???еми смятай по 4500 на ден, от Италия и Гърция + още толкова нелегални, прескачащи огради "мигранти", на които не им се свалят никакви отпечатъци и ето ти ги милионите. Ако изберат пак немската дърта ***, ЕС ще приключи в този си вид.

6

Един от Северозапада

преди 7 години

До Затвор за вас!Те, ако само това бяха подписали, без да четат, с мед да ги намажеш!Подписваха ударно тогава, и затваряха глава след глава, и вечер, по телевизията Хубавото Наде рапортуваше, че "още една преговорна глава е затворена".В резултат-нямаме армия, енергетика, образование, промишленост, селското ни стопанство есамо жито и царевица,тук там слънчоглед и соя, адомати внасяме от всички комшии.Скоро,както е тръгнало,и държава няма да имаме.

5

???

преди 7 години

Абе какви са тия цифри, по медиите ни говорят за стотици хиляди и МИЛИОНИ бежанци в цяла Европа???

4

Анонимен

преди 7 години

Не бива да злорадстваме за Гърция, понеже същата участ очаква и нас, Банкянския Т0луп взе 200млн, от които България няма полза нито стотинка, всичко отива за изхранването и подслона на пришълци, които никога няма да се интегрират с нас, но за сметка на това, ще стават все повече и повече.

3

ha ha

преди 7 години

А нищо не се казва за връщане в Афганистан от швабите....Все едно не се случва :)))))) Смешни вюрстове :))

2

Анонимен

преди 7 години

Не ги харесвам гърците, но не са виновни, че онази луда бабичка Меркел извика цялата тая ***, и сега като видя, че не е оферта - айде взимайте си ги обратно, въпреки, че не вие сте ги канили!

1

Анонимен

преди 7 години

А Гърция ще ги връща в морето.