6

абсурдистан

преди 7 години

Защо срещу България ? - ние обикновенните Българи нищо не сме взели , а ще плащаме ! Който е взел парите той да ги връща !

5

Анонимен

преди 7 години

Историята се повтаря. Заради некадърността на ГЕРБ, България ще понесе санкции, но това ще стане при следващите иправляващи след ГЕРБ и ГЕРБ пак ще лъжат, че следващите са виновни за санкциите.

4

Фернандел

преди 7 години

Мани я Европейската комисия!Някакви си бюрократи и чиновници. Нали така?

3

Петият Ангел

преди 7 години

До Анонимен 3Корупцията е метод на преразпределение в държави като БГ. Ако я нямаше корупцията по нашите земи, да сме изпукали досега от глад.. ЕК, да си гледа работата и да отпусне на всеки българин безвъзмездно по някоя и друга хиледарка дето ще ги пазим насухо от новите социални кръвопийци. Условията ги поставяме ние, или корумпирани като нас, или ви закриваме.

2

Анонимен

преди 7 години

ЧАК В ЕВРОПА РАЗБРАХА КОЛКО СЕ КРАДЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЕКОРДИ СА ПРИ УПРАВЛЕНИЕтО НА ГЕРБ - ОТ МАГИСТРАЛИТЕ СЕ ОТКРАДНА 30 %, от оградата на границата 50 %.

1

долна клевета

преди 7 години

ЕК няма ли стадиони за по 4000 зрители в селца с по 200 души население. Нищо не са видели ЕК, при нас всяка обществена поръчка се измерва в мм именно да спрем корупцията.