4

Анонимен

преди 7 години

Дуалното "обучение" е мижи да те лажем. Необходимо е сериозно професионално обучение, а техникумите са почти напълно унищожени.

3

Steve

преди 7 години

До АнонименВярваш ли си? Далече си от истината .

2

ПреподавателитеЗнаят

преди 7 години

най-добре състоянието на нашата образователна система, нивото на учащите, а също и какво трябва да се направи, за да се оптимизират нещата.Сред тях са не само най-добрите практици.От средите на преподавателите излизат най-добрите методисти и теоретици в сферата на образованието - на тях трябва да се отпуснат средства, за да направят нещо, защото най-добре знаят какво и как.Но Б.Б. даде милиони на Ревалски, та да ни убеди, че без БАН не може и че там били най-добрите експерти. Мижи да те лажем!

1

Анонимен

преди 7 години

Снощи четох мнения на руски учени, преподаващи по света от над 20г. Най-интересно е изказването на един математик от Кембридж. Тамошните студенти са на ниво наши десетокласници и доста от тях смятат,че слънцето свети, защото на него гори нефт. В началото на първи курс им правят курс за ограмотяване и повишаване на знанията им като за начално ниво.Всички са единодушни,че знанията на студентите на запад намаляват, като тези на бившите соц страни са още на ниво и по-високи.