36

Аха

преди 7 години

А Вас кое Ви дразни,колко съм грамотна или не или кое?Но защо ли Ви обръщам внимание,тук не сме в час по правопис господин Х,вървете се заяждайте с близките си не с мен!

35

до Аман

преди 7 години

Ти сигурно също си била много послушна в училище, но ако съдя по нивото ти на грамотност, напразно е било.

34

Lan

преди 7 години

Каква е тази дискриминация "жена в пенсионна възраст"?! Мен точно такава жена ме учеше в основното, невероятен педагог! В момента също една такава жена учи сина ми и аз смятам, че той е късметлия! Тази жена дава сърцето и душата си за децата и си личи! Един човек или става за учител, или не! Дали е на 25 или на 65 години - няма значение!

33

Аман

преди 7 години

Майка съм на 6 класничка,кротка и ученолюбива е с нея проблеми не съм имала!Имам и 4г син,в детската градина оплакванията към него са,че не яде всичко а си подбира само което обича!Веднъж ми каза,че някое дете го е ударил при въпроса ми а ти какво направи той ми отговори,че госпожата е видяла и е наказала въпросното дете!При което моят син добавя,аз така няма да правя не искам да съм наказан!Ясно ми е,че ще се промени надявам се да има строги учители и да успеем да расте отговорен.

32

Анонимен

преди 7 години

Родителите толкова придирчиви станаха вече, то за това и отрочетата им са такива лай*енца

31

Анонимен

преди 7 години

Висял съм, за да преписвам, защото не сам имал учебници от сто издателста, от които да се подготвя. Едно да преписваш и да не го разбираш , друго е да преписваш, за да има от къде да четеш , за да научиш.

30

Анонимен

преди 7 години

Висял съм с дни в читалнята, за да преписвам от книга, на чудж език.-----Тогава бяхме преписвачи, сега са копипейстъри.

29

Анонимен

преди 7 години

Не знаят как беше образованието преди. Ако не си подготвен просто ти пишат двойка и това е. Ако имаш двойка даже по физическо- повтаряш класа и на никой не му пика дали детенцето няма да се травмира. За класно по математика сме имали списък с по сто задачи, а сега в математическа гимназия за домашно имат по пет задачи.Трябва да напишеш, тогава беше реферат, нямаше нет, нямаше книги и на никой не му пука от къде ще четеш. Висял съм с дни в читалнята, за да преписвам от книга, на чудж език.

28

Анонимен

преди 7 години

Мила ми рускиньо, недей да предполагаш, не ти е по възможностите. Че пък и по терминологията ми, каквато не съм използвала, да гадаеш. Школата на Макаренко отдавна е отречена в целия цивилизован свят, само вие май още го почитате, за което съдя по някои лични наблюдения, но пак не бих си позволила да правя генерални заключения.

27

Анонимен

преди 7 години

Валентина Исаева!!!! Какви ценности изповядва тази преподавательница в школе? От ония изконните руски ли, на Макаренко?

26

анонимен

преди 7 години

Стига с едно време! Много от пишещите тук не знаят, какво беше едно време! И тогава имаше и добри и лоши учители, и добри и лоши ученици! Но, тогава не ни глезеха, изискваха и учехме! А сега, мамините глезли и глезльовци оревават всеки, за една забележка! Но, децата в детската градина, трябва да бъдат обичани и после възпитавани, без обиди и унижения!

25

рускиня до 18

преди 7 години

Предполагам,че точно ти си бащата на малкия бандит. Съдя по терминология, която използваш . Вероятно сте от малцинственни защитени видове?

24

РЦ - Цливен

преди 7 години

У нас който е некадърен да се реализира в някаква област става даскал, това е спасителната сламка за всякакви комплексари, мързеливци и некадърници, които никъде другаде не биха ги търпяли!Ако си достатъчно ***, безскрупулен и нагъл, ставаш ресурсен даскал, а ако си вече съвсем изродял и близък до гербаджийската клика, ставаш директор на ресурсен център, или шеф на инспектората по образованието.Не пари да им дават - за затвора са всичките, до един!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

До Случаен превозДокато има такива като теб...ще се случват и тези неща с КТБ.Две са причините да не се интересуваш какво се е случило с КТБ:1. ТИ си от кръга на Пеевски и Доган, които фалираха банката,2. Ти си чалгаджия, нискообразован, нискоквалифициран...с корени от малко село или град..псевдопатриот, който мрази ЕС и обича Путин и Русия. И иска Русия с бомби и танкове да превземе целия лош капиталистически свят.

22

Men

преди 7 години

До ВъпросчеИскаш ли да ти кажа защо. Защото системата е така направена, че учителската професия да е възможно най-непривлекателна и с ниско заплащане. В резултат повечето учители за нищо не стават. Обаче тука идва и момента с олигoфpeни като теб. Те са против това учител да взима висока заплата. Но истинате че за ако заплатите не се вдигнат мин 5-торно никога няма да има добри учители. Ако искаш детето ти да научи нещо то него трябва да го обучават най-добрите, а те за 500-600лв не работят.

21

РЦ - Цливен

преди 7 години

Няма как начело на изспекторатите да са доказани крадци и мошеници, а директорите да крадат, а даскалъка да просперира.

20

Случаен превоз

преди 7 години

До king_for_a_dayВие, умните и красивите, освен КТБ, друго не знаете. Нормалните оора вече сме запразнили и ни е през кренвирша за вашето КТБ.

19

БезЧест Хайванов

преди 7 години

Тая явно е по- зле и от проста ресурсна даскалица от Сливен.

18

king_for_a_day

преди 7 години

18, "...повече от ясно е, че родителите няма да тръгнат да се блъскат в стената на родната образователна система..."Бааа, няма ли. Не знаеш колко луди хора с много свободно време има.Да не говорим, че те не се блъскат "със стената на родната образователна с-***", което би означаволо да се ревизират остарели или глупави учебни планове, да се подобри организацията, финансирането, контрола на училището и прочее. Не, те просто имат банален конфликт с учителка, което е *** раздуто по медиите.

17

Анонимен

преди 7 години

То явно е породено от диктовка на оная среда дето мрази кадърния труд неисе