34

Анонимен

преди 7 години

Я, па тоА. То бива манипулации, бива, ама пък чак такива, на които сме дали покрив и да ни ядат хляба на децата, да ни правят на *** и да ни се хилят зад гърба, е, не бива. Явно сме им дали повод да ни третират като ***. Но пасаран, ориент, но пасаран!Вече няма пролетарски интернационализъм. Пазарна икономика сме. Да ви приемат САЩ! Те са инициаторите на глобализацията.

33

eho

преди 7 години

Това не са мигранти, а нашественици с нечисти намерения. Вън от България.

32

Анонимен

преди 7 години

Да помогнеш на изпаднали хора в беда ,е христианско,но да помагаш на хора които в болшинството се възползват от нещастието на сирийците

31

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, чест е! Ами приемайте в Ирак бежанци и бъдете благословени от алах!Ние тук не искаме да ни благославя.

30

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е националенпредател.

29

Анонимен

преди 7 години

" Знаеш ли загадката около камилата? Какво е камила? Това е кон, проектиран от творчески екип"Том Уейтс

28

Българина

преди 7 години

Чест за една страна е да си пази родното християнско население. *** са друга несъвместима култура нормалния свят

27

Анонимен

преди 7 години

До аз.Отивай в Мосул. При ***. За тях ще е чест да те уважат като бежанец. По пътя си тананикай новата песен на Гери-Никол "Бялата ми дупара, кой ще я бара"?

26

аз

преди 7 години

До Западноевропеец--------------------------------------Ами като ЕС= ИД върви в евразийската *** на Путин,бе! Там за теб ще е раят!

25

52592

преди 7 години

Зщо България он ейр не покани някой осиромашал българин да сподели своите затрудненияя ида обясни каква чест е да отглеждаш две деца с една заплата от 550 лева? Защо не си поставят камерата на Терминал2 и да питат заминаващите ЗАЩО напускат хубавата си Татковина, а после да отидат в Брюксел и да питат ЗАЩО българите останаха най-бедните в ЕС - това е въпрос на солидарност - една от евроценностите?

24

Анонимен

преди 7 години

pravilno,6tom e 4est si gi drajte tam pri vas,a i ti,vzemi si otidi c rodinata si,i tam davai akal,samo 4e mi e 4ydno dali 6te6e da si o6te na svoboda tam

23

Някой

преди 7 години

До Анонимен 24Е точно така е! И това е още една от многобройните причини поради които трябва незабавно да освободим Родината си. Само че тези от които зависи това да се случи незабавно със сигурност ще бъдат "против" и няма да си мръднат и пръста даже, освен за да потушат масовото недоволство от това. Така е защото (както чуваме и четем навсякъде) вече 2 пъти вземат по едни хубави пари с мнооогооо нули след чиската и няма да се бръкнат да ги върнат - "Разпределени" са вече. Няма как!

22

Анонимен

преди 7 години

22, жалко че въпросният арабин няма да прочете коментара ти. Те само ядат и мърдат с мустаци.

21

стиснал зъби

преди 7 години

Много се дразня, когато някой чужденец започне да ни обяснява, кои сме и какви сме.Наглец!

20

Анонимен

преди 7 години

Не в цял Ирак и Сирия се водят боеве. Защо не отиват в частите, където е спокойно? Или да се бият за домовете си? Млади момчета на по 18-25 години дееспособни, напускат държавите си с цел да се докопат до Западна Европа. Използват войната, за да устроят в Европа законно под формата на бежанци. Само че за бежанци и дума неможе да става, всички са икономически имигранти, като м/у тях има и терористи.

19

Анонимен

преди 7 години

Чест за домакинята е да и щъкат *** по пода в кухнята!Значи там има храна!

18

Някой

преди 7 години

Явно аз нещо не разбирам. Бежанец? От какво? Животът му бил заплашен в Сирия? ОК! Бяга за да си спаси живота - Собствения и на семейството си. ОК! Но как стигна до България? Минава през Турция. ОК! И като бяга да си спаси живота защото го преследват в Сирия - Защо не си остава в Турция? Кой го преснедва и му заплашва живота в Турция че бяга? Извод - Бежанец, но не бяга да си спаси живота, а бяга за да не изпусне безплатната копанка в Германистан. Е бабче - Сипвай. Пълни там копанката и точка.

17

българка

преди 7 години

А мигрантите отнасят ли се хуманно към хората, които са ги приели, ААААА ?!? НЕ СЕ ОТНАСЯТ ХУМАННО - И ДАЖЕ СМЯТАТ,ЧЕ ТОВА Е ТЯХНО ПРАВО - ДА ТЪПЧАТ ХЛЯБА, КОЙТО ИМ ДАВАМЕ И ДА НИ ЗАМЕРВАТ С КАМЪНИ !!! ТОВА ХУМАННО ЛИ Е ?!? ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО ! НА ТЕЗИ ХОРА МЯСТОТО ИМ НЕ Е В ЕВРОПА, КАКТО И НИЕ НЕ ХОДИМ В САУДИТСКА АРАБИЯ И НЕ СЕ МЕСИМ ТАМ !

16

Анонимен

преди 7 години

Мерси от такава чест

15

Анонимен

преди 7 години

Не чест да има бежанци, тогава страната е без значение.Айде да не си създаваме фалшиви етически категории.