10

Кирил Софийски

преди 7 години

Моля, само нека обясни на какво казва "Икономика" ? На крадливите търговци ли ?!?!

9

Побратими колумбийци

преди 7 години

До разтежЗнаеш ли че Бълагария и Колумбия са в непрестанна битка за първата позиция по перманентни ремонти на пътна инфраструктура.

8

разтеж

преди 7 години

ГЕРБ разтягат безсмислени строежи в празни села и стереопор на панелни колиби заедно с износ на скрап от комунизма.

7

реалист

преди 7 години

На снимката е човека, който не може да издържа семейство с 2000 лв.

6

До 5

преди 7 години

Много ясно е че БВП е неадекватен показател. На масоните от Лихтенщайн дългът им е 1600 пъти БВП за година. Какво очаквате да го върнат някога след 1600 години ако са на пост..

5

Анонимен

преди 7 години

Нобеловият лауреат Стиглиц (много по-доказал се икономист от Владко) твърди, че БВП е некачествен и неадекватен измерител на реалното състояние на икономиката.Ако богатството на няколко милиардера се повиши, това неминуемо ще се отрази в "ръст на БВП". И тогава европапагалът обяснява как управлява успешно и хората били богати. Инфантилщина.Владко въобще чете ли? Съмнява ме за човек, който е завършил СК. Да си оправя баланса и да не се занимава със сериозна икономика.

4

Тато из Правец

преди 7 години

За дипломата на Цачева не знам,но на тоя е купена !!!!!

3

Лопе де Вега

преди 7 години

Този индивид е най-вредния, корумпиран и престъпен финансов министър след времето на правителството на Жан Виденов и прочутия професор Румен Гечев. По рафиниран и изтънчен лъжец трудно може да се намери между персоните в политическия "елит". Парите които е окрал от държавата дано ги даде за лекарства.

2

zeus

преди 7 години

И какво от това, имаме растеж, нямаме икономика. Растеж по абсолютна стойност, без това да води до реално забогатяване. Бюджета тази година с огромен излишък, ръст на заплати и пенсии няма. С една дума Горанов да си ходи и да идва някой, който е над нивото оперативен счетоводител!

1

бананова република

преди 7 години

Свищовските финансови светила се обръщат в гроба като слушат за растежа на спиралата.