52

gg

преди 7 години

Как може бе животни мръсни да оставяте деца да умират от глад къде е оная *** бойко да каже нещо по въпроса,някой да му покаже снимките на това дете

51

D

преди 7 години

До крайБраво!! Научил си малко история!!! Голямо постижение наистина!!! какво да кажем затова, че собствените родители на това дете се отказват от него???!!! Това не е ли убийство със особена жестокост???

50

D

преди 7 години

В България родителите като чуят, че детето им ще има проблем и го зарязват, за да не си провалят живота! В чужбина хората правят всичко, за да помогнат на тези деца да получат пълноценен живот! И чакаме чужденците да дойдат да ни гледат децата. Да не говорим за грижите в домовете за деца, БЛАГОДАРЕНИЕ на тях това дете е в това състояние, защото при добри грижи може да е наистина много различно. Такива *** не трябва да живеят.

49

Probi

преди 7 години

До крайОбикновените хора, народът, на която и да е държава в света, не се отъждествяват с политиците!Никой не бива да мрази дадена националност заради това, което политиците решават и причиняват! Има великолепни хора във всяка част на света, без значение от каква националност са!Ами нека, тогава, да видим и себе си, в лицето на българските фашисти в миналото, доносници, убийци, Белене...Ами сега? Какво се случва и сега?

48

Анонимен

преди 7 години

Тази жена и съпругът й са ангели, това е, няма друго обяснение няма

47

ммм

преди 7 години

Дълбок поклон пред тази жена!

46

Анонимен

преди 7 години

това е разликата между българия и САЩ- бог да благослови Америка

45

Годзилчо

преди 7 години

има церебрална парализа, микроцефалия, сколиоза, рахит и дварфизъм.......и очакват да се оправи !?!?!?!?

44

мдаа

преди 7 години

Трагедията на Райън най-вероятно е резултат на кефа на някой Издислав с братовчедка му

43

Соня

преди 7 години

Велика майка!

42

Касандра

преди 7 години

Слава богу, че се е спасило от мъките. В България ако се създадът условия за индивидуално отглеждане на деца с увреждания, както в случаят в Щатите, трябва да се помисли за специална подготовка на приемното семейство, медицински сестри едва ли ще се наемат, също така и по-голямо месечно възнаграждение, постоянен контрол на здравослоното състояние на детето и евентуалното му развитие.

41

Анонимен

преди 7 години

Когато има адекватно здравеопазване много животи могат да бъдат спасени, но в нашата страна се бди над живота на политици и мутри, другите не са важни. Човек ако е минал 80 вече съвсем не се стараят защото в него няма пачки. Вече сме номер едно по смъртност, но никой не се трогва от това. Вижте колко онкоболни има и как ги лекуват, всичко е на конвейер, няма доктор който да гледа човека индивидуално, а това е най-важно. Управляващите извършват геноцид над народа.

40

Анонимен

преди 7 години

Обикновените хора нямаме какво да делим , не бъркай държавната политика с хората и, защото току виж някой ни е категоризирал като нация от Бойковци и Дугановци.

39

Анонимен

преди 7 години

А какво ще кажат русофилите за Американското семейство с тия добри сьрца които са помогнали на това Бьлгаско детенце да се вьстанови до някьде за сега от коварната болест?

38

.

преди 7 години

Абе щом е тук това същесвтво, сигурно "Създателя" е помислил преди тебе каква функция ще изпълнява, а пубертетските мисли в края на коментара ти въобще няма да ги коментирам.

37

@ край

преди 7 години

Аз съм мъж, виждаш ли колко грешни са предположенията ти на практика ? Никой не е тръгнал да става мъченик, само на тебе ти се виждат тежки нещата , всъщност представи си има хора, които извличат удовлетворение от това да направят нещо за някого.

36

tih velikan 681

преди 7 години

....niamam podhodyashti dumi za tova dobro delo...blagosloveni da sa tezi roditeli!!!Chest i pochitanie!

35

@ КРАЙ

преди 7 години

Абе ти, все едно тебе те кара някой да гледаш такива деца , бъди си витален и си затъвай в морето от извинения и философии, родени от крайния ти егоизъм и тесногърдие, чак бизнес било за американски лелки, ми вземи и ти да гледаш такива деца и заминавай за САЩ да правиш бизнес !

34

Тъп, та тъп

преди 7 години

До крайТова не е пропаганда да се напуска България, а да се покаже пълното безхаберие и незаинтересованост на управляващите относно децата с увреждания. Ако още не си разбрал/а, управляващите се интересуват как да напълнят огромните си търбуси и бездънните си джобове, и да затрият територията България. Ако ти беше едно от тези деца, не знам как щеше да си живееш добре. Или и ти, както управляващите, "важно на мене да е добре, другите не ме интересуват". Страната е чудесна, но без мутрите.

33

Анонимен

преди 7 години

До ГостМикроцефалията е най-големия проблем в случая, това че е изкривено джудже е най-малкия проблем... Освен че никога няма да има нормална двигателна способност, това дете едва ли ще достигне интелектуалното ниво на здраво 5-годишно през живота си.Другото на фантастики които нямат нищо общо с действителните сегашни и бъдещи възможности на медицината. Ако ще е фантастика - пали си летящата кола и го взимай на Марс, там сигурно лекува всичко...