7

Циник

преди 7 години

Мейн стрийма - е неолиберален! На простичък български - опитват се да ни наврат главите в з*ад*ниците, и да ни удушат! Народните инстинкти не грешат - принуждават ни да храним собствените ни убийци! Примери - бол! В Германия, Франция, Белгия, Швеция! Неолиберализма - е новия мракобесен комунизъм! Лошото е, че в такива изчадия като Меркел са и ножа, и сиренето! Ние трябва да си мълчим...да кимаме, и да вървим към собственото си заколение! Какви елити са тези работещи срещу собствените си народи!!

6

Анонимен

преди 7 години

Аз със средно образование ви говорих това едно време.Чак сега се сетихте професори мистри управляващи и какви ли не.А лошото е че все още има заблудени

5

Анонимен

преди 7 години

Дошъл е дошъл часът на популизма. Пусни си телевизора и виж другарката Меркел какви ги разбравя. От нея може доста да научи човек на тема популизъм.

4

Анонимен

преди 7 години

Часът на популизма не бил дошъл...в Европа. Европа е континент, проблема е как живеят хората, които го населяват. Не ми говори така наедро.И понеже се твърди че няма популизъм ще ви припомня какво била казала Меркел по повод убитото момиче " Не може да съдим за цялата група само по един човек"ЩРАК и мишката в капана. Айде сега с това твърдение се опитайте да си обясните какво прави баба ви Меркел на канцлерското място. Нали всички са я "избрали"Те сами си кават всичко просто се вслушайте..

3

добре дошли в БГ

преди 7 години

Отново ясен пример, че БГ не е в Европа. Тук популизмът си го имаме като част от сеира. БГ избирателят дори вече не може да прави разлика между популизъм, празни приказки, откровени лъжи и истина.

2

да

преди 7 години

Защо популизъм хората искат промени на пагубния либерален модел който доведе Европа да криза ...

1

Анонимен

преди 7 години

Този час вече си отива!