31

АfD

преди 7 години

10 минути аплодисменти - доста по-дълго отколкото при Тодор Живков и Ерих Хонекер

30

Българин от Германия

преди 7 години

Алтернатива за Германия призова за забрана на бурките още преди една година. Тогава Меркел нарече патриотичната партия расистка, радикална и популистка. Явно сега Меркел иска да събира точки за изборите, но аз лично предпочитам да избера оригинала...

29

Анонимен

преди 7 години

Опря ножа до кокала понеже идват избори и друга песен запя дъртата вещица. Ако я преизберат гледайте как всичко ще си бъде пак по старому. Всичко е прах в очите.

28

Анонимен

преди 7 години

не може да го забраните , ще им нарушите правата , с германия е вече свършено

27

otvratena

преди 7 години

какво невежо мекотело, фрау меркел

26

Бай- Пешо

преди 7 години

В съзнателният живот няма да поеме отговорност, дано след смъртта се пържи в огньовете адови.

25

Анонимен

преди 7 години

А буркините?

24

Анонимен

преди 7 години

Германия "върти на пръст" ЕС, цяла Европа е в ръцете на Германия. То това беше и преди 75 години, а края го знаем какъв е.

23

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Тая забрана на бурките е пълен фарс! И сюнетите да им забраните се тая. То бива олигофрения ама чак толкова

22

до 2

преди 7 години

за коя Германия говориш, или си инфантил.

21

А1

преди 7 години

Меркел призова за забрана на бурките в Германия!---------И на следващия ден, ако бъде преизбрана за канцлер на Германия, ще отмени забраната за бурките!Това гедерейско бабче е на път да разруши ЕС и икономиките на европейските държави.Любопитно е все пак - дали дойчовците и дойчевките ще гласуват за изперкалото бабе!?

20

немците са тъпаци

преди 7 години

Ще забрани друг път. По-скоро на нея ще ѝ сложат в близко бъдеще както е тръгнало.

19

Сорос

преди 7 години

Чакай кака чакай. Недей призовава, че шефа ти - Сорос ще ти се скара, че си расист. А МОЖЕ БИ ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАСИЛЯТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ЕМОЦИИ В ЕВРОПА?? Хммммерише ми на кръвопролития. Така започна и втората

18

Анонимен

преди 7 години

Късно е либе за китка. Тая съсипа цяла Европа с поканата към тия бурки да идват, а сега се сетила, че нещо не е наред. Първо се мисли и после се говори. Отделно тя като ги покани не попита другите дали ги искат, а сега иска да ги настанява в цяла Европа, не само в Германия. Каниш гости и ги размяташ по съседите, ей това прави Меркел. Да си заминава.

17

Анонимен

преди 7 години

Бочко либерала не бурките, ами и ограда им сложи????

16

53214

преди 7 години

Защо на конгреса на нейната партия, а не в Бутдестага или в Европейския парламент? Там може да бъде решен въпросът със забулените кандидат и вече европейски гражданки.

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЛИЦЕМЕРКА ТАКАВА ,УСЕТИ СЕ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ ВЛАСТТА ЗАРАДИ МИЛИОНИТЕ БЕЖАНЦИ КОИТО ВКАРА В ГЕРМАНИЯ ,А СЕГА УЖ БИЛА ПРОТИВ БУРКИТЕ ! АКО НЯМАШЕ ТАКАВА СИЛНА НЕГАТИВНА РЕАКЦИЯ НА НЕМСКОТО ОБЩЕСТВО ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ ,СЕГА МЕРКЕЛ НЯМАШЕ ДА Е ПРОТИВ ЗАБРАДКИТЕ И БУРКИТЕ ! ВИДЯ ДЕБЕЛИЯ Х... И ЗАПОЧНА ДА ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН !

14

Анонимен

преди 7 години

Странно, как един либерал борещ се за права и свободи на различните, иска да налага забрани за тяхния бит?

13

Ivan

преди 7 години

Меркер скоро нищо няма да може да забранява, защото както е тръгнало на нея ще и сложат бурка. Ако веднага не се каже стоп на ислямската ***, до 10-15 години са ни завладяли демографски а оттам и всякак.

12

Анонимен

преди 7 години

Чичкото с мустачките рано са го спрели...само евреите се ползват със протекцията за антисемитизъм.Тая има тежка травма от детството.....