9

Анонимен

преди 7 години

НСО са държава в държавата. Огромен бюджет за охраната на големците тънещи в лукс на фона на бедната ни държава.Бившето УБО немаше такъв щат и ресурс. Да пълна ревизия на НСО и оставка на шефовете му.

8

М, да ...

преди 7 години

Возило за около милион на най-траги -комичните управляващи през съществуването на България- палячото Плевньо и клоуна ББ ли е закупена? В най-бедната страна в ЕС, с пенсии на хара работили над 30т год. по ниски от прага на бедността, в държава на мизереията и най бързо стопяваща се нация!?! пп Ревизии на всички министерства преди Радев да всъпи в правомощията си като Президент!

7

Шушо

преди 7 години

Я, ГУМЕН Радев с ябълка като Тил Ойленшпигел....

6

Djjmaia

преди 7 години

Neka hvane oste stud! Ste ima togava hubavo sanirane! :-)

5

Анонимен

преди 7 години

Нали Радев ще се вози на тия коли

4

Анонимен

преди 7 години

Радев да провери и на какво основание НСО вози генерал Деси

3

Анонимен

преди 7 години

Да закрие тази клоака НСО превърнала се в ЕООД на Тиквара от Банкя. Милиони се трошат за един Сикаджия който с подлости и гадости се докопа до премиерски пост. Така или иначе открадна милиарди, да си плаща охраната а не с парите на бедния българин.

2

кой е президент

преди 7 години

Не разбрах кой е новият президент? К.Нинова или Р.Радев ? Щото другарката Нинова започна вече да дава нареждания от негово име. Яко са го притиснали двете каки *** и Илияна. Слушко - послушко само ще козирува и изпълнява техните заповеди.

1

Анонимен

преди 7 години

Плевнлиев требва да бъде сритан пу кокалчетата да непарй нищо ду края на мандала му, че он само фалуве прай от некадърност.