11

Неа

преди 7 години

Иначе за килограмите вярвам , но само ако детето е в множество увреждания . Всъщност ако е на 7 и тежи толкова няма как да не е .... На вън дават луди пари за деца с увреждания , на родители , осиновители , приемни семейства . На мен това ми се вижда като основателна причина да се грабне от Америка и да дойде до България да го вземе . Трудно се намират деца с множество увреждания . Повечето са с поведенчески проблеми и те не са желани . Няма парички за усвояване свързани с тях

10

Неа

преди 7 години

На мен ми направи впечатление че пише че го е видяла във фб . Принципно е забранено да се публикуват снимките на деца които са за осиновяване .....

9

Анонимен

преди 7 години

3.5кг на 7г.. и един мармот...

8

Анонимен

преди 7 години

3,5 кг на 7 г. - не е възможно, нещо сте объркали.

7

до 9

преди 7 години

Силно си ми противен, дано "не" разбереш за какво става на въпрос със собствените си деца

6

Анонимен

преди 7 години

Нищо против новината, но защо толкова умалителни в статията? Леко ми става противно докато чета.

5

аз там

преди 7 години

Не "въпреки" а благодарение на усилията на служителите в сиропиталището в Бургас и ДЪРЖАВАТА, момчето е било на ръба на смъртта.

4

Анонимен

преди 7 години

Отново и за кой ли пореден път ни сервираха поредната измишльотина и приказка за възрастни с щастлив край!!!То бива,бива да сте толкова наивни и инфантилни,ама чак в България да няма една тръбичка за хранене?!?!?!Досега хиляди пъти щяха да настанят това дете в здравно заведение и ако не друго щяха да го натъпчат с глюкоза чрез банки в система!!Ама добре,че се намеси една.....американка,ама добре,че е Америка и американците бе,добрите,които спасиха дете от смърт,защото държавата нямала тръбичка!!

3

АНОНИМЕН

преди 7 години

Знам,че американката няма да знае какво съм писал,но ние знаем защо не разполагаме със средства,за да си гледаме децата.А то е,че благодарение на тяхната "добра"Америка и на плана Ранът сме на това дередже.Според този план трябваше да бъдем "унищожени чрез съсипване на стопанството и индустрията.Което вече отдавна е факт.Аз вземах заплата от 340 лв. чисто,без кредити,за да посрещна празниците весело. толкоз!

2

Анонимен

преди 7 години

Хиляди българчета могат да бъдат осиновени, да живеят много по-добре, но така се закриват раб. места, доставки и системата буксува срещу това. Какво ли е преживяла това дете? Дано сега всичко се промени.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво. Олеква ми, като чета такава новина