94

Анонимен

преди 7 години

Последния път като стана подобна грешка руснаците направиха на плато баирите с туркмените. Сега сигурно няма да е по-различно с умерените терористи, мисля си.

93

гузен негонен бега!

преди 7 години

Конашенков всъщност заяви че знае кои могат да дадат координатите на терористите за да обстрелят полевата болница.Според статията - новинарите назовават кои са отговорните, пряко!

92

Нещата са такива

преди 7 години

Добри хора са загинали, вечна им памет на такива.От друга страна и путлеристите обстрелват болници в Алепо.

91

Анонимен

преди 7 години

в българия се мотаят някакви сирийски *** от свободната армия даже и по телевизията излизат с гнусните си физиономии а истината че Египет призна президента на Сирия а те са фактор в арабския свят

90

Някой

преди 7 години

До Анонимен 145Днес след обяд ще отида да ги преброя, ще сметна колко процента са, и чак тогава ще Ви отговоря защото аз не обичам празните приказки или пък никой не ми плаща за да пиша такива глупости.

89

Някой

преди 7 години

До Анонимен 136Ми ще ги избие ами... Като искат да режат глави и да се съешват с овце и магарета...

88

до 132

преди 7 години

Рано си са надрусал.....

87

до 136

преди 7 години

Избил е хиляди терористи от умерените главорези които са въоръжавани и спонсорирани от ЦРУ и ЕС

86

dido

преди 7 години

Касапи са ония забрадените, на които САЩ спуска оръжия и на никой не му пука какво правят. Путин единствен реши да сложи край на тази анархия която е там.

85

Самое читаемое

преди 7 години

Полный отказ от употребления спиртного может нанести существенный вред здоровью, в то время как небольшие дозы спиртного могут положительно сказаться на состоянии человека.

84

Анонимен

преди 7 години

начи, русняците блокираха резолюция на съвета за сигурност на оон за десетдневно прекратяване на огъня в алепо с хуманитарна цел, часове преди случая. и после - кво стана?!

83

до 127

преди 7 години

кахраман ти ли си бе? Кажи си да ти олекне.И не чакай стотинки скоро от турското посолство, разкрит си.

82

Анонимен

преди 7 години

каква работа има рашката там, на чий го търси !!! отговорен е лилипута че да му се вдига рейтинга ! Невинни хора стават пушечно месо за да се прави на велик този престъпник болшевик !!! После други са му виновни !! виновника е престъпника лилипут ***

81

Георги

преди 7 години

Доколкото познаваме руската пропаганда , тази болница най- вероятно е имала и "странични" дейности. Както навремето харковския тракторен заод е имал "странична" продукция от 22 танка НА ДЕН. Дали командни , дали разузнавателни, дали учебни ( най вероятно и трите) няма значение. По важното е да му викаме болница и да речем като го стрелят.

80

снайпера

преди 7 години

И тоа Баце Бойко се изложи. Викам му като ша прайш мръсно на Влади зарад това куче(дето му подари), дай да сглоба драгунката и да навия залушителя, и да опрайме сестрата! Тоя, търтея вика нема, ша взема Ижовката на Тато, иша маам с бренеке. А са нати бренеке, и глуьо цар разбра.Мани, ами русофилите ште разкостат, и шефа ти Антихриста немоа те спаси.

79

Анонимен

преди 7 години

По точно чий го търсиш тука и от коя клиника избяга, 123?

78

Анонимен

преди 7 години

А каквото търсиш ти тука, 123?

77

fg

преди 7 години

Нали 2 бяха загинали... и доктор тежко ранен! Какво търсят там? Нека ги убиват!

76

Невероятно, но FUCK

преди 7 години

турските мacтии са полазили и тука и свирепо вият озверели срещу Русия.Вийте лeшoяди, това е предсмъртния ви вой...

75

снайпера

преди 7 години

До Анонимен 118Незнайни войне!!Трите имена и ЕГН-то, ако обичаш!