7

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

МОРСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ СЪБРАХА ДА ОБСЪДЯТ ВЪПРОСА: КАК ДА ГУШНЕМ ОЩЕ ПАРИ...Я ОТ ДЪРЖАВАТА, Я ОТ РАЗЛИЧНИ ПРОЕКТИ, Я ОТ ПРОДАЖБА НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ...???

6

Анонимен

преди 7 години

За да е целогодишен туристическия поток, районът трябва да предлага нещо по-различно от бетонирана плажна ивица и мутро-барок. А, да и бетонирани крепости. За да увеличите интереса, първо направете нормална реставрация на малкото останали исторически забележителности. Бучнете примерно поне една табела в близост до Ахелой, да се присетят хората, че там битка е имало...

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Другарката Бокова, нали щеше да прави още десетина вида туризъм?!А къде е новата културна полиция?

4

...

преди 7 години

Епа сега с това глобално затопляне мое и да им се отвори парашута за по-дълъг сезон! Ха дано ама на дали! Инак то същото е и в планините! Зимата е пълно с народ а лятото едвам кретат! Макар, че с тоя спа туризъм малко им се пооправиха нещата, ама не много! За морето не е ясно ко можеш да правиш зимата там! Може би риба да ловиш, *** ...!

3

Анонимен

преди 7 години

Още един гледа да прилапа средства от общински/респективно държавни/ бюджети!!Дайте парите,пък ще видим!Ще стане ли целогодишно,ще има ли нови работни места..въпрос на риск,ама парите току-виж изхарчени преди да е станало целогодишното чудо!!После ще се окаже,че средствата във фонда са недостатъчни,трябва да се гарантират с още средства,да не се остави фонда да фалира,че това ще се отрази на краткосрочни и дългосрочни рейтингови прогнози..!!И,те така!!Приготвяне за нова пералня на държавна пара!

2

Анонимен

преди 7 години

Пак говорим за чужди туристи, а българите в Турция, Гърция и Албания.

1

Фф

преди 7 години

Олле майко имали сезонен характер. Аз предлагам да нацвъкате кварцови лампи по плажовете и над хотелите за зимата да ви стане целогодишен сезона. Събрали се да се напият и измислили една камара глупости та даже и ги публикуват