20

Така е

преди 7 години

До Борисов е пед.ал 25 Пров си ,реснаците са най добри а атомната енергетика. Нали първи направиха атомна бомба и първи направиха ядрен реактор за мирни цели. На краставичар краставици ще продават.Така ли е , така е ?

19

Спрете с тия комунис

преди 7 години

Спрете вече с тия комунисти, а се насочете към всички, които предават и продават България. От членовете на БКП имаше много честни хора, и те не гонеха облаги. Има разлика между комунист и комунист. /Не оправдавам комунистическото насилие под каквато и да е форма, но се уморих от тези "анти-комунисти" дрънкащи злоба. Анти-комунистите нали бяха на власт и са на власт, но нищо не допринесоха за прогреса на България./

18

проклет да е б.б.

преди 7 години

Какво прави ***.та банкянска св.ня сред китайците. Нали беше гьол???? Кой плаща за гьол? "Тъпите" китайци или един ***.от продава изключително национално богатство???

17

ognyanz

преди 7 години

До "Бай Иван": Бай Иване, защо не отидеш да си претакаш зелето, вместо да ги пишеш тези. Тези приказки са повтаряни до втръсване. И сто години да ти обясняват как и защо най-богатите държави с малки изключения строят АЕЦ, пак няма да разбереш.

16

Бай Иван

преди 7 години

Добре се.Нали строим ветрогенератори,соларни инсталации и саниране на сгради,за да не бяга топлото.Защо залагаме рискова атомна централа.Ако не дай се Боже стане авария,трябва да се спасяваме в Сирия или по чукарите в Авганистан.

15

Анонимен

преди 7 години

Ей, хайде стига, а? АЕЦ Made in China?! Нормални ли сте? Някой случайно да се е излъчаг да си купи българо-китайски автомобил? Моля, моля, споделете мнение - толкова са качествени китайските стоки, че завода фалира скоропостижно....

14

Анонимен

преди 7 години

заработи ли белене край на краварските централи кръвопийци в българия.китайците купиха половин гърция сега зпочват да изкупуват и българия като руснаците.бъдещето на света се нарича комунизъм.западът си отива

13

Анонимен

преди 7 години

АКО ДОЙДАТ КИТАЙЦИТЕ, ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ!

12

антиседераст

преди 7 години

До 8 АнонименНеможе да бъде държавни. Това е антидемократично и антиевроатлантическо. Според наште нещасни демократи всичко трябва да е часно и то в техни ръце.

11

ognyanz

преди 7 години

А какво е казал хамериканския посланик? Точно днес Бойко си поговори с него. И точно след подобни разговори Бойко спря проекта "Белене" и затова останахме само със загубите от вложените пари в него. Нищо не е случайно съвпадение.

10

Анонимен

преди 7 години

Китайците са като цяло честни и работливи хора, няма да се занимават с нас.

9

Анонимен

преди 7 години

Давайте им реакторите да си ги слагат у тях!Иначе ще ни припознаят за тяхна територия!Пример:островите в Южнокитайско море,Тайван всичко е тяхно! А са много *** мка му,дека ке ги копаме!

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

От четиредесет години има интерес към Белене,само че по някякакви чисто комунистически причини все не се случва.Сега някакви китайски комунисти се завъртяха в обръщение.Иначе потъването на пари не е секвало.

7

Анонимен

преди 7 години

След като има интерес явно бизнеса с електроенергия от АЕЦ е печеливш. Чудя се тогава защо не се реализира този проект само с държавно участие?

6

Некъф луд

преди 7 години

Защо не се споменава колко процента ще е за държавата от АЕЦ "Белене" или пак ще правим подаръци за милиарди ?!

5

лентяй

преди 7 години

Посолство атом китайци ...но поне не е забранил да се снимат за спомен

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тиквата е в...шах;не знае на кой...господ да се...моли.

3

Анонимен

преди 7 години

Китайска стока!!! Ай стига бе, ще има ядрени фойерверки.

2

Киро Кюмюря

преди 7 години

не ни трябват ни ядрени ни други централи, борина има бол.

1

Анонимен

преди 7 години

Сега и на китайците ли ще плащаме неустойки ?