8

Анонимен

преди 7 години

Уникален творец и музикант, уникален глас, уникално творчество. Уникална и различна, свободна, независима. Невероятната Gianna пленява и въздейства. Вихър от емоции, който се предава на публиката. Това е кралицата на Рока!

7

GG

преди 7 години

Gianna Nannini e una donna senza eta. Нестихващата й енергия, емоцията и заряда, които предва на публиката, великолепното й творчество и талант непрестават да струят от нея. Всеки, който иска да се наслади на невероятния й уникален глас и енергия, ще има шанса в НДК през 2017г. Прекрасна новина!

6

Нели

преди 7 години

Нейният брат е бивш състезател от формула1

5

Кайли

преди 7 години

Че аз мали идвах бе...

4

Анонимен

преди 7 години

Ох тя пееше преди като мъж пушач и имаше доста мъжко поведение!..Иначе да, продължава тенденцията в България да идват пенсионирани изкопаеми от ерата на динозаврите. Не че днешните звезди с нещо ги превъзхождат де, но поканете певци /идоли като Джейсън Донован, Тейк Дат, Кайли Миноуг,.... .... които имат златни хитове, които никога няма да звучат старомодно и песните им се знаят от 2 поколения, а и все още имат активна концертна дейност и актуални албуми. Но те няма да пеят за без пари!

3

Анонимен

преди 7 години

И чак сега ли я викнаха, като стана на 500 години, като дзукеро и саманта фокс...

2

Гошу

преди 7 години

Имам същите маратонки като нейните - Nike air max :)

1

Азер Гъзаев

преди 7 години

Ееее тая Е"беше певица...едно време като бяхме млади младиииии