14

Анонимен

преди 7 години

Наистина голяма трагедия! Жалко за момичето, познавам родителите и, тези хора загубиха смисъла на живота си. Само мисълта за внучето им ги държи, дано не го оставят на бащата, за да не го отгледа убиецът на майка му.

13

Шаран БГ

преди 7 години

Истината не е в лошия закон или лошия полицай. Истината е в протакането и неизпълнението на наложеното наказание !!! Хвърли фас на улица в Сингапур. До 15-20 СЕКУНДИ се явява полицая и с чудесна усмивка,ти пише глоба 100-150 долара. Не можеш/или не искаш/ да платиш. Няма проблем. Вика по хоки-токито колегите, ония те грабват и 15 дена общополезен труд с камшик над главата. Храната е здравословна - не можеш да напълнееш.Като те пуснат -отново хвърляй угарки по земята!!

12

ник

преди 7 години

Другият обясни, че шишенцата ще хвърлят през прозореца. След като ги видят на камерите, ще ходят в казиното наблизо.А ся де?

11

ник

преди 7 години

Наскоро, на опашка пред денонощно магазинче за алкохол и цигари, подочух двама полицая как си говорят пред мен на опашката. Единият увещаваше другия да вземат по едно патронче водка за нощната смяна. Другият му каза първо да минат покрай камерите, и после може.

10

хъ

преди 7 години

сега да не вземат да осъдят машиниста?по аналогия с оправдани шофьори и прегазени пешеходци на "зебра", щото там те нямали предимство и не се съобразявали с ПТО

9

Ч. Дарвин

преди 7 години

Естествен подбор!Влакът ще пребъде...

8

Анонимен

преди 7 години

Народа масово опростя и оскотя, независимо дали става въпрос за тъмно сините или за обикновените българи. Усилено с превръщаме в пълни ***.

7

Истината

преди 7 години

В този случай има куп нередности:1/ Шофьорът или е без бнижка (вероятно не може да чете и пише) или се е сдобил неправомерно с книжка, но знае че КАТ няма да го санкционира и си шофира2/ По пътищата на България се напълни с такива "шофьори", които не знаят основни неща от Закона за движение по пътищата, но КАТ нищо не прави3/ КАТ, както винаги през последните 27 години, спи и нищо не прави, а щом КАТ не изпълнява изискванията на закона към него, то най-добре е КАТ да се ликвидира.

6

Мелиха

преди 7 години

Автомобил удари влак... Но,автомобила не носи вина, защото е обект, субект е причина, т. е. шофьора, вероятно неправоспособен, но и пътничката, която вероятно е знаела това... Но, може и да не е така... Отдавна не вярвам на разледващите полицай.

5

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега едно разследване за произхода на книжката на шофьора!И който му я продал да лежи в панделата.

4

смЕх

преди 7 години

Сега остава БХК да осъдят БДЖ ,че прелеза не е бил охраняван и ,че един не знае правилника ,че на прелез се спира и ,ако не иде влак преминаваш.

3

Пророк

преди 7 години

В следващите години ще има случаи на паднали в пропасти (защото не осъзнават, че не могат да летят), удавени (защото не съзнават, че не могат да ходят по вода) и т.н. жертви на тоталното оскотяване на човечеството.

2

хъ

преди 7 години

хората станаха много нетърпеливи, за къде са се разбързалитрагедия

1

Анонимен

преди 7 години

и за къде е бързал таткото,да си откара детенцето в болница? вече никой не мисли като кара,просто натиска *** на газта