30

Един българин

преди 7 години

Моля ви,радвайте се на успехите на всеки българин.Другите народи никога не злорадстват срещу своите герои.Кубрат и Тервел от малки са закърмени с българщината,имената им говорят за това.Да живее България!

29

Житан

преди 7 години

Може и да го бият Пулев,но колкото пъти и да се изправи ще казва че сме велики българите......А вие които плюете виртуално и злобно , никой нито ви знае,нито ще се изпикае на гроба ви,,,,,защото и той ще е анонимен като вас!

28

BURZUM

преди 7 години

Важното е бой да има....

27

socialen

преди 7 години

В нашата страна най-големият *** Борисов беше 2 пъти премиерче и не успя и двата пъти да изкара Мандата от простотия. Нормално е, че боксьорът е национална гордост.

26

Анонимен

преди 7 години

Някой да е очаквал друго да каже Андреа........С Кличко спечели 1,5 мил. и сега няма да е по малко.Тя да се напъва цял живот няда и да помирише тези пари.Така че ще му прави метани до земята.Защо ли изобщо го публикуват изказването.................

25

socialen

преди 7 години

Чалга. Един боксьор, живеещ на Запад се оказа националната ни гордост. Трагично!

24

Анонимен

преди 7 години

Нагледахте ли се на бокс? Някакви 9 минути :)

23

До Хеви Матъла

преди 7 години

И кой ще го вземе тоя и в коя държава ще иде?Не виждаш ли, че в САЩ вече им се изясни, че бокса е като кеча - нагласена работа и вече мачове в Лас Вегас и Ню Йорк няма.Само *** те европейци и най-вече шва бите се вързват на това треторазрядно театро.

22

е

преди 7 години

Ква България бе,спорта отдавна е една машина за пари . България .Всеки отворко ,когато закъса го раздава партиотар от бизнеса до спорта и политиката.

21

художника

преди 7 години

На "разбирачите" по-долу ще им кажа, че "Кобрата" добър или лош ще остане в историята на бокса. Не знам обаче от ВАС какво ще остане. Лузъри смотани!!! Сигурно и в работата си сте толкова зле, колкото и в мизерния си живот. Пулев можеше да приеме да се бие от името на Германия, да изкара милиони кинти в повече, но не се отрече от България. И България я има заради такива като него, а не като вас - "РАЗБИРАЧИ" от всичко.

20

Lothbrok

преди 7 години

Аз слушам хеви метъл и ненавиждам чалгата, но този човек трябва да го уважаваме, че е останал да се боксира за България, а не за друга страна!!!

19

Реалист

преди 7 години

Е, верно, Кличко го опердаши за 4 минути, но в крайна сметка Пульо си доведе един дебел *** с бирено шкембе и го победи на Арена Армеец! Браво Кобра! Е, не беше кой знае колко интересен мач, но в случая важното е, че е харесало на Андреа!

18

Чалгария

преди 7 години

Няма такава чалга!Пример за младите са разни ку рви - чалгарки и разни Курбан бабаити.На Курбаните им доведоха две агнета и те едва не ги убиха, за да се покажат колко са велики, а всичко им беше ясно. Сигурно средностатестически аматьор-боксьор щеше да ги надвие тия сланинки.Въпросът е себе си убеждават, че стават?Кличко пак ще го обезобрази за 1 рунд и дано тогава се освести...

17

Добре

преди 7 години

Уговорен мач и други уговорени има много, но защо трябваше да наранява човека. Бил е 2000 км за някакви 50 хил. Цялата ярост на "кобрата" беше напълно излишна. Селендур.

16

Анонимен

преди 7 години

Тука много хора не правят разлика между завист и реализъм. Също и между клишизъм и национализъм.

15

Някой си

преди 7 години

ПРАВИЛНОТО Е.....,,НА МЕН МИ Е ДОБРЕ,КОГАТО НА ВУТЕ МУ Е ЗЛЕ ''ЩОТО НАНЕ ЗЛОРАДСТВА....КАКТО И ДА Е.....

14

До анонимен 14

преди 7 години

Прав си!Девизът на повечето ни сънародници би бил следният:"Не искам на мен да ми е добре искам на Вуте да му е зле!"

13

Анонимен

преди 7 години

Не съм хеитър но понякога се прекалява със една новинаОчаквам да пишат и какво е казал Бойко за мача

12

скънка

преди 7 години

Guyz,съгласен съм, че нямаше един с един добър мач.Кобри можеше да го уговори Питър да се контузи в 5-6 рунд, от кумова срама,че толкова хора са платили ТОЧНО за този мач.Щеше да е интересно да влезе една от балтиите му и нашия да сбере пак погледа.НО.ТОВА Е ПЪРВАТА ГАЛА ОТ ПО СЕРИОЗЕН МАЩАБ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ОЧАКВАЙТЕ "MGM GRAND" или "MIRAGE" тип гала вечер...не че там Тайсън не приключваше мач за 1 рунд с цени на билетите,някои от които 100 пъти по - скъпи от на Кобри

11

АНОНИМЕН

преди 7 години

Е КЪДЕ ВИДЯХТЕ ,ЧЕ МАЧА Е КУПЕН БЕ ОТВОРКОВЦИ....И КАКВО Е И ЛОШО НА АНДРЕА...ГОТИНА Е....Е ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,ДА СЕ ОПЛЮВАМЕ ДА СЕ МРАЗИМ И ДА СИ ЗАВИЖДАМЕ....Е ЗАТОВА И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е В БАТАКА....КОЙТО Е УСПЯЛ И ИЗВЕСТЕН ДАЙ ДА ГО НАВРЕЕМ В КАЛТА.....НИКОГА НЯМА ДА ПРОСПЕРИРАМЕ С ТАЯ ЗЛОБА И ТЯ НАКРАЯ ЩЕ НИ УБИЕ....ПЪК ВИЕ СИ ПЛЮЙГЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ,АЗ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА И ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯ....