73

е

преди 7 години

Напротив, спешно ни трябва минитъра на правосъдието на Румъния и съдийските състави под наем, но да се контролират от румънците

72

анонимен

преди 7 години

върви по дяволите,само,че хората ще излязът отново по улиците и площадите ако не промените изборните правила,и страхливеца,отявления комунист отново ще се извърти.

71

Анонимен

преди 7 години

Рожбо - ами ти какъв министър си? От всички до сега министри на МВР ти си най-зле.

70

сатана

преди 7 години

всеки си кове съдбата за разлика от книжниците

69

Имоти под наем

преди 7 години

Не е разбрала нещо социоложката - те искат под наем целия кабинет, барабар с обзавеждането. А поне половината министри са само мебелировка.

68

Анонимен

преди 7 години

Само ГЕРБ имат свещеното право да взимат под наем министри от другите партии. Какъв нонсенс.

67

Nadia Nikolova

преди 7 години

Е как под наем бе жена?Та именно реформаторските министри ви свършиха най-трудните реформи,а сега се изказвате така за тях?Това не е сериозно да знаеш.

66

Анонимен

преди 7 години

Един от представителите на кабинета на послушковците,един от некъдърните му представители .Сбъркан избор на Лидера слънце ,който всички гледат в устата ,и като изтърси поредната глупост ,го славят : госудин Борисов ,браво,ама ние не се сетихме ,колко сте мъдър госудин Борисов.И тоя последния цъфти и не само ръси ,а и твори простотии ,коя от коя по големи ..

65

Анонимен

преди 7 години

Днес е рожденият ден на Слава Севрюкова.Жената е предрекла, че идната година ще дойде на власт 44г лидер, който ще поведе държавата към разцвет.Тъкмо ние ще се оправим и светът ще тръгне на зле.Стига сте хленчили, малко остана!При това сме каръци и едва ли 2018 г ЕС ще го бъде под наше председателстване.Най-веротно ще се включим към славянски проект след леко отхапване на територия, както е предречено.

64

срочни мерки

преди 7 години

Не може да с е харчат десетки билиони живи левове ограбени от народ а за яко корупционни обекти неносещи доход ..Нагли престъпници отработиха перфектни схеми з ограбване на народа чрез Еврофонодве и оперативни програми..Над 4 000 000 сме без доходи з оцеляване.Над 2 000 000 нямат почти никакви доходи..децата са принудени д а посещават училища и детски градини до трайно увреждане тероризирани от камери скенери и друга педофилска техника..ГЕРБ НЕ дават помощи з а раждане и отлеждане на БЪлгари

63

Бургас

преди 7 години

Това е една от най- некомпетентните и най - неподходящи за длъжността министър на вътрешните работи персона , която аз през съзнателния си живот съм виждал.Всяко нейно изказване кореспондира със пълна некомпетентност в областта за която отговаря. Личи си от километри нейната зависимост от премиера и нейният непрофисионализъм за поста който заема.Казвам го, като човек който е подкрепял Герб

62

Анонимен

преди 7 години

Уфф, тая да каже за собствената си работа кое точно успя да свърши. Дали се пребори с престъпността или с ало измамниците или биячите по пътищата и по селата. Мутрите не им пука от нищо и от никого, тези им осигуряват чадър и те се чувстват недосегаеми. Не случайно България държи едно от първите места по смъртност. Съсипаха страната и нямат срам да продължават да наглеят. Страната ни е пълна разруха живота се е върнал 100 г. назад - беднотия, немотия за народа, а колаците живеят на гърба им.

61

Бойко Борисов

преди 7 години

Браво на Цветан Цветанов !

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен55 ГЕНЕРАЛ РАДЕВ !!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

А досега какви министри бяха от Деформаторите ,че и Патериците отстрани .

58

Цветан Цветанов

преди 7 години

Браво на Бойко Борисов !

57

БГ

преди 7 години

ЕЙ, КОЛКО БЪРЗО ЧОВЕК СВИКВА С ДЛЪЖНОСТТА,ЧЕ ПОЧНА ДА УЧИ ДРУГИТЕ.КАТО ГЛЕДАМ НЕЙНОТО МИНИСТЕРСТВО ЦЪФНАЛО И ЗАВЪРЗАЛО,СИГУРНО ОЩЕ НЕ СЕ Е ЗАПОЗНАЛА С РАБОТАТА МУ,ПЪК ДАВА АКЪЛ ЗА ДРУГИТЕ.ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ,ЗАЩОТО ТЪРСИМ НА ЧОВЕКА РАБОТА,А НЕ ДАЛИ СТАВА ЗА ТАЗИ РАБОТА.

56

Доган

преди 7 години

Пфффф таа па от кво разбира

55

Анонимен

преди 7 години

Хайде вижте се само колко министри имахте от Реформаторите, че и зам шеф на Министерският съвет. Нали бехте едно.

54

М,да ...

преди 7 години

Концепцията досегиз бе ДАЛАВЕРАТА! От де какво и как може да се гепи или присвои от България, бг народ в името на благото на Вожда комисионер, верно! :)) От колонизаторите на България несмеят да вземат ! :))