40

Ха,ха,..ТАКА СИ Е...

преди 7 години

Всичките тия простотий с ------."кривите краставици"...."националните гозби и питиета" ...скапаните т.н. "ЕВРО-СТАНДАРТИ" и пр. ---СЕ ИЗМИСЛЯТ ОТ НЕКАДЪРНИТЕ И НЕВЕЖИ , СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ на РАЗНИ БИВШИ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ И ЗЕЛЕНИ ---ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ЕВРО--СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ЛЕВИЦА"!ТОЧНО ОТ ТАМ-----СЕ ВМИРИСВА ... ЦЕЛАТА СИСТЕМА НА ЕС!!!

39

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

Т.Н. ---"НЕГОДНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ"-------СА СЪЩИТЕ КАТО НАШИТЕ ПРЕБОЯДИСААНИ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ , КОИТО СЪСТАВЛЯВАТ "групата на евро-социалистите"---КЪДЕТО ЧЛЕНУВАТ СЪРГЕЯ , БАРЕКОВ , ЙОТОВИЦАТА И ....РЕД ДРУГИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!СОЦ-ГРУПАТА НА ЕВРО-СОЦИАЛИСТИТЕ ----Е НАЙ-ГОЛЯМАТА В БРЮКСЕЛ !!!ТОЧНО ТЯ-----ЗАБЪРКВА ВСИЧКИТЕ ЕВРО--ЧЕРВЕНИ ЛА"""НА...... в БРЮКСЕЛ!!!!!

38

КЪВ , СУВЕРЕН ,БЕ...

преди 7 години

ОНЯ ОТ ОРЛОВ ,МОСТ, ЛИ -----НА СЛАВИ И ЧАЛГАРИТЕ ЛИ...или ОНИЯ , КОИТО НЕ ЗНАЯТ ДОРИ , КАКВО ОЗНАЧАВА "МАЖОРИТАРНО"....??!!!ТОВА СА ---ЧИСТО ПРАВНИ И КОНСТИТУЦИОННИ ВЪПРОСИ!!!ТИЯ ПРАВНИ И КОНСТИТУЦИОННИ ВЪПРОСИ-----НЕ СА ОТ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ХОРА БЕЗ,... ИЛИ С ОСНОВНО , ПОЛУ-СРЕДНО и ОБЩО ОБРАЗОВАНИЕ ИЗОБЩО....!ТОВА Е ---ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКА ГАВРА С "ПРАВОТО" В БЪЛГАРИЯ от ЧАЛГАРИ, КЛОУНИ .....И ХОРА ОТ РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯ БИЗНЕС !

37

Хех

преди 7 години

И законът и конституцията служат НА народа, а не обратното! Ако трябва - ВНС - ОК! Щом народът с такова мнозинство гласува "ЗА", това означава "ЗА"! Много са ми интересни някакви жалки мижитурки, които се опитват да "обсъждат" мнението на върховният суверен. Интересни са ми, но взеха да омръзват с жалките си опити да си спасят кокъла който са захапали още от 1944г. та досега си го глозгат. Явно наистина е много тлъст този кокал.

36

нико

преди 7 години

А къде е ролята на москва? Щото днес не се споменава -голям пропуск

35

Анонимен

преди 7 години

Всички идеолози и философи да се обложат с данък Заблуда . След като не искате да слушате хората от Народа слушайте , например , говедата .

34

Хех

преди 7 години

В целият ЕС властимащите се подиграват с избирателите си, и после наричат всички останали "популисти". И "нашите": -"Започваме да работим за промяна на избирателната с- *** щом народът го иска", "Ще гласуваме субсидия 1лв. на глас"... Дръжки! Най- нагло се правят на ощипани моми и най- нагло си гласуваха по 11лв. за глас! И като им бием шута след 4 месеца после "популистите" ще са им виновни. Както на ЕС Путин и бил виновен за бандите примaти които грабят и изнасилват!

33

смЕх

преди 7 години

Някак си не мога да вдяна значи тези партии които се вслушват в гласа на народа са популисти да разбирам ли ,че наведените драскачи ще нарекат по същия начин и партиите от статуквото когато и те за да оцелеят започнат в края на краищата да се съобразяват със суверена.

32

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се сложи край на управлението на световната икономика от т.н. глобалисти-псевдодемократи-по същество финансови престъпници,неуки некадърници, неудачници,ръкавелковци,бюрократи,Чичолинки и обикновени ***!Всички във властта- без привилегии,без охрана и на велосипеди- като в Дания-и ще настане истинска демокрация!Всяка държава трябва да има собствени хармонично развити икономика и национален капитал-знаещи,можещи,опитни,честни и отговорно трудещи се патриоти!

31

Анонимен

преди 7 години

"Ако лишиш хората от тяхната национална идентичност, ако им ограбиш демокрацията, тогава всичко което им остава е национализмът и насилието"Найджъл Фарадж Bye Bye Europe of the "United Nations "!

30

Schutzstaffel

преди 7 години

Хофер. :) Чаршафите при мути. Тя си ги кани.

29

Анонимен

преди 7 години

Домино ефект няма да има, и никой май няма да се засили да излиза - ей ги на британците, гризнаха дръфцето, още не са почнали преговорите за напускане и паунда се срина, чуждестранните фирми заявиха че ще се оттеглят и сега вече ревът за оставане.

28

Анонимен

преди 7 години

Хофер- президент, Ренци ***.

27

Българина

преди 7 години

Европа не се страхува, европа ликувa. Страхуват се из оди като меркел и други бо ци които са заблудени *** в тъмна афганска талибанска нощ, те са определена бройка, малцинство са подкрепяни от евреите, краят им вече настъпи необратимо, те го знаят и са ужасени от това но ще свикнат и ще изчезнат на бунището на историята

26

Kreti

преди 7 години

Как ще ме изгонят като имам само Австрийско гражданство ?

25

Kreti

преди 7 години

Утре ще гласувам за десния националист в Австрия. Писна ми от толерасти и федали!

24

ГЛЕЙТЕ САМО СЕИР

преди 7 години

ВОДЕЩИТЕ В ЕС ------СА ГРУПАТА НА ЕВРО-СОЦИАЛИСТИТЕ !!!ВСИЧКИТЕ НЕУДАЧИ НА ЕС -----СЕ ДЪЛЖАТ НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ, КАТО ...СърГЕЯ , БАРЕКА , ЙОТОВИЦАТА ...И РЕД ДРУГИ......!СЕГА ШЕ ВИДИТЕ --КВИ ШЕ ГИ НАДРОБЯТ И У НАС ...ЗА ТИЯ 3-МЕСЕЦА!

23

Анонимен

преди 7 години

"Журналистчетата", да не ви свалат от хранилката и вас скоро :)

22

mgs

преди 7 години

До ИНТЕРЕСНОНа мен ми е интересно, как лесно се вижда кой е руски ***:Там където текста е В ГОЛЕМИ БУКВИ - като през войната са предавали телеграмите от върховния главнокомандващ. Не сте мръднали от тогава.

21

да отварят кесиите

преди 7 години

За 10 милиона хитри гърци може, а за бежанци не може, така ли?!